10 jaar Leap!

Tien jaar geleden, op 1 september 2007, werd in Nijmegen Leap. The Innovation Agency opgericht. Vanuit ons kantoor in Nijmegen begonnen we met een unieke visie op funding en innovatie. Vandaag de dag doen we dit nog steeds met dezelfde passie als toen, maar dan vanaf drie vestigingen en met 25 collega’s! Inmiddels hebben we zelfs teams van sectorspecialisten voor een nog betere dienstverlening voor bedrijven in de High Tech en ICT sectoren.

Ontwikkelingen van Leap

Leap heeft in de afgelopen 10 jaar een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Zo zijn we bijvoorbeeld een aantal keer genomineerd als FD Gazelle, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Ook hebben we veel van onze kennis mogen delen tijdens summer schools op de Universiteit Twente. We hebben partnerships gesloten met landelijke brancheorganisaties zoals FME en Metaalunie. En niet  te vergeten: we hebben talloze innovatieprojecten mogelijk kunnen maken door succesvolle subsidieaanvragen!

Middelpunt van Leap: de klant

Één ding dat altijd het middelpunt is geweest bij Leap is de klant! Zonder onze klanten zouden we natuurlijk nooit staan waar we nu staan. Daarom hebben we de hele maand september feest bij Leap!

Natuurlijk willen we u ook laten meegenieten van dit succes. Daarom hebben we een uniek aanbod voor de eerste tien bedrijven die zich aanmelden voor een van de innovatietrajecten van Leap Business Innovation. Met de innovatietrajecten helpen we bedrijven om hun innovatie te versnellen en hun concurrentiepositie te verbeteren.

Unieke aanbieding van Leap Business Innovation

Bent u benieuwd naar een van de aanbiedingen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Bart Jansen via b.jansen@leap.nl of 06-43757556.

Leap door de jaren heen