Leap bestaat 10 jaar en dat willen we met u delen!

De hele maand september staat in het teken van feest! Want Leap bestaat 10 jaar! De ontwikkeling die Leap heeft doorgemaakt willen we natuurlijk graag met u delen! Daarom hebben we een mooie aanbieding voor de eerste tien bedrijven die zich aanmelden voor deze unieke aanbieding van Leap Business Innovation.

 Innovatie Scan

Krijg inzicht in het innovatievermogen van uw organisatie. Leap Business Innovation heeft een innovatie assessment ontworpen gebaseerd op jaren aan innovatie ervaring en wetenschappelijk onderzoek.

De innovatie scan bestaat uit enkele interviews in uw organisatie en een uitwerking daarvan in een korte rapportage met aanbevelingen. Het ideale begin voor het verbeteren van uw innovatiekracht.

 Innovatie Workshop

U wilt innovatie resultaten bereiken, maar weet niet goed hoe u dit kunt realiseren. De Innovatie Workshop is hét middel om uw ideeën om te zetten in een aanpak en hier ook al resultaten mee te bereiken.

Deze 2-daagse workshop bevat korte werksessies, ingericht op uw innovatiebehoefte. De basis hiervoor is het op klanten gerichte Design Thinking en de op actie en leren gerichte Lean start-up methode.

 Innovatie Versnellingsprogramma

Uw innovatie idee binnen 3 maanden omzetten in een marktintroductie of een nieuwe werkwijze. Dit is geen garantie, maar geeft wel aan hoe snel het kan gaan. Wij stellen de juiste vragen, zetten aan tot actie en gebruiken ons netwerk om uw innovatie te versnellen.

In drie maanden faciliteren wij 5 tweedaagse workshops. Van idee selectie, marktonderzoek, business case en klantgesprekken tot aan een go-no go pitch voor het bestuur. Wij bieden structuur en definiëren acties waar in de periode tussen de workshops aan gewerkt wordt. U zult versteld staan van de vooruitgang.

Neem vrijblijvend contact op met Bart Jansen op b.jansen@leap.nl

De innovaties van Leap