Business Innovation

Leap faciliteert omzetgroei en helpt uw rendement op innovatie te verhogen. Maak kennis met Business Innovation van Leap.

Leap helpt bedrijven en organisaties slimmer innoveren. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we voor structureel meer rendement uit investeringen in innovatie. We voeren succesvolle Business Innovation trajecten uit voor opdrachtgevers in de sectoren High Tech, Industrie, ICT, Life Science & Health, Chemie, Agri & Food en Energie & Milieu.

Business Innovation

Onze aanpak

Opdrachten van Leap kenmerken zich door een pragmatische aanpak in nauwe samenwerking met innovatieteams bij opdrachtgevers. Verbetering van rendement op innovatie bepalen we samen met opdrachtgevers aan de hand van vooraf gestelde prestatie indicatoren. Deze indicatoren zijn leidend in de uitvoering van onze opdrachten. Consultants van Leap hebben ruime ervaring met bewezen innovatie tooling en beschikken over de vaardigheden om snel de uitdagingen binnen uw bedrijf en uw sector te begrijpen. We streven in onze opdrachten naar een partnerschap méér dan als extern adviseur het proces aan de zijlijn regisseren.

Bel mij terug

Ik wil weten hoe ik van de expertise van Leap kan profiteren.

Verplichte velden