Funding

Subsidies en Overige Financiering

In welke sector u ook opereert, of uw innovaties echt van de grond komen is voor een deel een financiële kwestie en dus een kwestie van subsidies en overige financiering.

Daarmee is het zeker een zaak van Leap want wij zijn niet alleen heel goed thuis in subsidies en overige vormen van financiering, wij zijn ook als geen ander gespecialiseerd in uw type bedrijf, uw bedrijfsprocessen en uw sector. De lange termijn, de strategische aanpak, daar zijn wij van. Alleen dan plukt u werkelijk de vruchten van onze expertise. En dan krijgt innovatie binnen uw bedrijf ook alle ruimte, alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Zich blijvend te ontwikkelen. En daarmee uw bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Funding

Of u nu een startup, een midden- of kleinbedrijf of een multinational bent, hoe succesvol u kunt zijn met innovatie wordt voor een heel groot deel bepaald door hoeveel budget u daarvoor beschikbaar hebt. En daarmee zeker ook door wat u aan subsidies of andere vormen van innovatiefinanciering weet binnen te halen.

Innovatiestrategie

Voor een heel groot deel inderdaad. Want minstens zo belangrijk om succesvolle innovaties te kunnen realiseren is een specifiek op uw bedrijf toegesneden innovatiestrategie. Deze vormt de basis van waaruit wij kunnen komen tot optimale financieringsconstructies. Zodat de innovatieprocessen binnen uw bedrijf ook daadwerkelijk renderen.

Complete subsidieaanvraag

In het kader van uw innovatiestrategie en om het maximale te halen uit financierings- en subsidieregelingen brengen wij natuurlijk de bedrijfsprocessen en verantwoordelijkheden binnen uw bedrijf in kaart. Om van daaruit de subsidiemogelijkheden voor uw innovatieplannen te formuleren. En meteen ook de haalbaarheid van beoogde subsidies te onderzoeken. Daarna schrijven wij voor u de complete subsidieaanvraag en ondersteunen wij u op het vlak van compliance.

Financieel voordeel

Zo werken wij! Al jaren! Met adviseurs die de subsidieregelgeving (regionaal, nationaal en Europees) door en door kennen. Die geen fiscaal en/of financieel voordeel onbenut laten.

Tot tevredenheid van steeds meer klanten in steeds meer sectoren. Onze succesfactor: de structurele aanpak. Want die draagt in alles bij aan dé optimale financiering van uw R&D-strategie, uw R&D-investeringen en uitbreidings- en vervangingsinvesteringen. Een optimale financiering van uw plannen.

Bel mij terug

Ik wil weten hoe ik van de expertise van Leap kan profiteren.

Verplichte velden