7 jul

Leap is wederom sponsor van InnoTeP 2016

Net als voorgaande jaren is Leap een van de trotse sponsoren van InnoTeP (Innovatie in Theorie en Praktijk). De zesde editie belooft zeer interessant te worden, met als thema ‘De Makers van de Energie van Morgen’. InnoTeP vindt traditiegetrouw plaats op de laatste vrijdag van september (30 september) in De Lindenberg in Nijmegen.

Diverse experts uit het bedrijfsleven, de beleidswereld en de wetenschap belichten de gehele keten van energie; van duurzame opwekkingstechnologie, tot energieopslag, tot distributie en het beheer van gebruiksdata. Bertus Postma, Managing Consultant, is namens Leap spreker op InnoTeP en gaat dieper in op financiering van innovaties in energie.

Met dank aan de sponsoren Leap, Huismerk Energie en de Faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit zijn geen kosten verbonden aan deelname. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden tot uiterlijk 27 september.

Vorige artikel
24 jun

Leap hoofdsponsor van het JM Golftoernooi

Volgende artikel
13 jul

Help Nederlandse IT-startups om een snellere en succesvollere marktintroductie te realiseren, doe mee met de KVK:\BETA challenge!

Bel mij terug

Ik wil weten hoe ik van de expertise van Leap kan profiteren.

[recaptcha theme:dark]
Verplichte velden