31 okt

Team Leap onderzoekt duurzame energievoorziening op IJsland

IJsland is het land van overweldigende, machtige en ontembare natuur. Met haar enorme gletsjers, kokende bronnen en vulkanen was het een onvergetelijke bestemming voor de viering van het 10-jarig bestaan van Leap. Een unieke plek om elkaar als team nog beter te leren kennen en deze mijlpaal te vieren.

Extra interessant voor ons vakliefhebbers, waren de innovatieve en duurzame energievoorzieningen, waar slim gebruik wordt gemaakt van geothermische energie. Iets waar in IJsland natuurlijk veel mogelijkheden liggen. Zoals het hoort hebben we daarbij ook een duik genomen in een door geothermie verwarmd openluchtbad. De rest van de trip was minstens zo uniek om als team te mogen ervaren. We hebben een gletsjer verkend per sneeuwscooter, een ‘verfrissende’ boottocht gemaakt én het bruisende nachtleven van Reykjavik gezien. Leerzaam, leuk en echt Leap dus!

Trots op het resultaat dat we mét en vóór klanten hebben bereikt in 10 jaar gaan wij nu gemotiveerd verder om onze toegevoegde waarde op het gebied van innovatie voor onze klanten, het innovatieve bedrijfsleven in Nederland, verder te vergroten.

Leap op IJsland

Team Leap onderzoekt duurzame energievoorziening op IJsland

Vorige artikel
30 okt

De kijk van ondernemers op innovatie

Volgende artikel
30 nov

De Leap WBSO-Portal maakt WBSO administratie in 2018 nog makkelijker

Bel mij terug

Ik wil weten hoe ik van de expertise van Leap kan profiteren.

Verplichte velden