Wij stellen u graag voor aan: Thijs Bakker

Graag stellen wij onze nieuwe collega Thijs Bakker aan u voor! Met ingang van 1 september is Thijs vol enthousiasme aan de slag gegaan als consultant bij Leap. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Thijs stelt zich graag aan u voor:

Over Thijs

Ik ben Thijs Bakker, 27 jaar oud en ben geboren en getogen in het prachtige Den Haag, waar ik samenwoon met mijn vriendin. In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn vrienden en mijn vriendin, ook lees ik graag en ik speel zo nu en dan gitaar.

Mijn achtergrond is International Business, wat eigenlijk een brede basis is van finance, marketing, sales en talen. Daarnaast heb ik met veel plezier een periode in Spanje gestudeerd en ook heb ik daar stage gelopen.

In 2014 ben ik vervolgens begonnen als Consultant bij ING Bank. Hier was ik verantwoordelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van betalen, sparen, lenen en verzekeren. Na enige tijd ben ik doorgegroeid als zakelijk specialist, waar ik één van de aanspreekpunten was voor zakelijke klanten in gebied Den Haag West.

Als Consultant bij Leap hoop ik een professionele sparringpartner te worden voor innovatieve bedrijven. Ik sta voor een persoonlijke, zakelijke aanpak, die ik tijdens mijn periode bij ING concreter heb kunnen vormgeven en ik hoop mij nog verder te ontwikkelen als Consultant bij Leap.

 

Meer weten?