Inther Logistics Engineering B.V.

“In een bedrijf als het onze, in de markten waarop wij actief zijn, is innovativiteit voortdurend aan de orde. Dus zul je die innovativiteit op alle mogelijke manieren moeten voeden, moeten blijven voeden. Ook door waar mogelijk en nuttig gebruik te maken van op innovativiteit toegespitste subsidieregelingen.

‘’Subsidies en daarmee ons subsidieadviesbureau zijn een duw in de rug van onze innovativiteit”

– Paul Hermsen, directeur Inther Logistics Engineering

 

Dat doen wij dus ook. Beter gezegd, dat doet Leap voor ons. Al meer dan acht jaar. Tot volle tevredenheid. En met succes! In die zin dat wij dankzij Leap al tal van subsidieregelingen hebben benut. Waardoor we nog makkelijker, nog beter nieuwe ontwikkelingen in gang hebben kunnen zetten. Ontwikkelingen bijvoorbeeld op het gebied van productdevelopment of prototyping. Dan wel waar het gaat om software ontwikkeling. In dat soort trajecten zijn subsidies echt een extra duw in de rug van onze innovativiteit.”

Over Inther Logistics Engineering

Inther Logistics Engineering B.V. is specialist op het gebied van systeemintegratie van technologie en automatisering voor magazijnen, met name in de e-commerce branche. De oplossingen van Inther Logistics Engineering stellen klanten in staat om hun logistieke proces – van orderinname tot en met uitgifte – compleet en optimaal te beheersen.

De kern en daarmee de kracht van deze oplossingen: de door Inther Logistics Engineering in eigen huis ontwikkelde software. Software die rijk is aan functionaliteiten. Software voor onder meer Warehouse Management (WMS), Voice Picking, Pick to Light, Barcode- en RFID-integratie en Material Flow Control (MFC).

Naast het hoofdkantoor in Nederland (Venray) heeft Inther verkoopvestigingen in de Verenigde Staten (Charlotte, NC), België (Beveren-Waas), Duitsland (Enger), een software-unit in Moldavië (Chisinau) en een salesorganisatie in China (Shanghai).

Meer informatie?

Fatima Zulic
Senior Consultant

f.zulic@leap.nl