Senior Aerospace Bosman

¨Niet zomaar klakkeloos een subsidievoorstel opstellen, nee, echt in alles met ons meedenken. Vanuit én de eigen schat aan subsidie-expertise én kennis van en ervaring met onze hightech wereld. Zo ervaren wij Leap al jaren.

“Naast partner over de volle breedte van subsidieregelingen, is Leap vooral onze directe link met een crosssectoraal hightech netwerk – bedrijven en mensen – dat onze innovatieve slagkracht alleen maar verder vergroot.”

– Jan Terlingen, innovatiemanager bij Senior Aerospace Bosman

 

De absolute meerwaarde van Leap zit hem voor ons dan ook in de hoge mate waarin het thuis en ingevoerd is in hightech manufacturing. Want juist daardoor weet Leap – beter gezegd het HighTech Specialisten Team binnen Leap – ons, als een soort van innovatietussenpersoon, te koppelen aan alle mogelijke voor ons potentieel zeer interessante bedrijven en mensen. En dan niet alleen binnen ons vakgebied, de vliegtuigindustrie, nee, crosssectoraal, dus hightechbreed.

Vanuit deze koppelingen ontstaan innovatieve nieuwe ideeën, die weer vorm krijgen in nieuwe innovatieve processen. Waarvoor dan weer nieuwe subsidie- en financieringsregelingen aangeboord moeten worden.

Of Leap belangrijk voor ons is, in tal van opzichten? Ja, dat mag je wel zeggen.¨

 

Toegepaste subsidie- en financieringsregelingen

– WBSO
– EFRO
– H2020
– Eurostars

 

Over Senior Aerospace Bosman

Senior Aerospace Bosman (SA Bosman) in Barendrecht is marktleider in Nederland op het gebied van het co-design, het vervaardigen, het repareren en het verbeteren van hoogwaardige vliegtuigonderdelen.

Bianca Duiverman

Net als Senior Aerospace Bosman met ons samenwerken? Neem contact op:

Bianca Duiverman
Senior Consultant

Mail b.duiverman@leap.nl