Winterwarm B.V.

“Onze samenwerking gaat zo’n acht jaar terug. Toen attendeerde onze branchevereniging ons op het partnership dat was aangegaan met Leap. Een partnership met de bedoeling om bedrijven in de metaalsector meer te laten profiteren van subsidieregelingen.

“Dankzij een hogere subsidiestroom kunnen wij meer werk maken van innovatie”

– Lars Buil, Controller Winterwarm Heating Solutions

Dat hebben wij sindsdien gedaan. Zeker. Niet dat we daarvoor niets deden aan subsidies, maar we deden het wel allemaal zelf. Als de samenwerking met Leap ons iets heeft geleerd, dan is het dat je subsidies er niet even bij doet. Om er optimaal van te kunnen profiteren, moet je er echt middenin en bovenop zitten. Zoals Leap voor ons doet.

Wat het ons opgeleverd heeft, de samenwerking met Leap? Dat wij nieuwe subsidieregelingen hebben kunnen aanboren. Maar ook dat we meer halen uit regelingen waar we al aanspraak op maakten, zoals de WBSO. Leap is voor ons dus echt van toegevoegde waarde. Want een hogere subsidiestroom stelt ons in staat om letterlijk en figuurlijk meer werk te maken van innovatie.”

Over Winterwarm

Winterwarm Heating Solutions is al meer dan 75 jaar toonaangevend ontwikkelaar en fabrikant van luchtverwarmingssystemen voor industriële en agrarische toepassingen. Winterwarm is met name specialist op het gebied van de productie van direct gestookte luchtverwarming, maar het bedrijf levert ook indirect gestookte luchtverwarmers en donkerstralers. Dat alles uiteraard compleet met alle denkbare bijbehorende accessoires.

Onder de merknaam Winled levert Winterwarm sinds 2016 ook ledverlichting speciaal voor kantooromgevingen, productiehallen en magazijnen alsmede voor straat- en terreinverlichting.

Voor Winterwarm is onder meer de SBIR oproep ‘Flexibele verbruiksapparatuur voor een duurzame gasvoorziening’ benut.

Fatima Zulic

Net als Winterwarm met ons samenwerken? Neem contact op:

Fatima Zulic
Senior Consultant

Mail f.zulic@leap.nl