Team High Tech

De Nederlandse High Tech sector heeft met zowel grote als kleinere (MKB-)bedrijven wereldwijd een sterke positie verworven. Vooral in markten voor nanotechnologie, halfgeleiders en medische apparatuur.

 

Vanuit de topsector High Tech Systemen & Materialen (HTSM) is het Nederlandse subsidiebeleid gericht op verdere versterking van samenwerking en kennisuitwisseling binnen de sector en op financiering van innovatieve projecten. Daarnaast bieden verschillende subsidieprogramma’s vanuit het Horizon Europe kansen voor Nederlandse High Tech bedrijven.

 

Binnen Leap hebben we daarvoor een team met ervaren specialisten op verschillende gebieden in de High Tech sector. Daardoor kunnen we per type bedrijf een consultant aan u koppelen die uw type ontwikkeling begrijpt en u van informatie voorziet over financiering en innovatie in de sector.

Subsidies en financieringsmixen voor technologiebedrijven in de High Tech sector.

Meerwaarde

Onze meerwaarde zit hem in het zijn van de verbindende factor. Want juist vanuit deze rol zijn we in staat om u in brede zin te ondersteunen. Dus we ontzorgen u niet alleen waar het gaat om puur de financieringsaanvraag, we doen ook al het mogelijke om de totale impact van uw project te verbeteren en u in contact te brengen met bedrijven uit uw en andere sectoren.

Actief in de High Tech netwerken van Nederland

Het Leap High Tech Specialisten Team (HTST) is vanuit onze drie vestigingen (Nijmegen, Delft en Enschede) vertegenwoordigd in de belangrijkste High Tech netwerken van ons land. Tegelijk werkt het team vestiging- en regio-overschrijdend, overkoepelend dus, nauw met elkaar samen. Alle gezamenlijke kennis, kunde en ervaring wordt gedeeld en ingezet om uw project te doen slagen.

Over netwerken gesproken… Bianca Duiverman, één van de HTST-specialisten, is voorzitter van het Young Holland Instrumentation Network, dat weer onderdeel is van hét High Tech platform van West-Nederland: het Holland Instrumentation Network. Waarvan Bianca overigens bestuurslid is.

Sectoroverschrijdend samenwerken

Bianca: ‘’Mijn doel is om het High Tech netwerk in Nederland uit te bouwen en sectoroverstijgend met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Door actief betrokken te zijn bij Holland Instrumentation sta ik dicht bij de High Tech sector en weet ik wat er in brede zin speelt. Door de verschillende events, zoals de inhoudelijke masterclasses, heb ik laagdrempelig toegang tot niet alleen kennis, kunde en de juiste contacten, maar ook de stap richting het aangaan en vormen van succesvolle samenwerkingen.’’

Ervaring High Tech

Bekijk hieronder het project van Salvitat waar Leap bij geholpen heeft:

In contact komen met het High Tech Specialisten Team?

Onze consultants zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen de High Tech sector. Bovendien zijn ze vanuit hun brede netwerk in de sector als geen ander in staat om u in contact te brengen met interessante partners die ook met hulp van Leap in ruime mate van financiering zijn en worden voorzien. Neem contact op met ons High Tech Specialisten Team:

Bertus Postma

Managing Consultant

Bianca Duiverman

Senior Consultant