Team ICT & Digitale Innovatie

Wij zijn een stel ‘nerds’, een apart clubje. binnen Leap. Wij, het Team ICT & Digitale Innovatie – zeg maar TIDI – maken flauwe grappen, die anderen niet snappen. We praten over nieuwe technologie en (klant)opdrachten die net nét wat anders zijn.

En we groeien. Snel zelfs! Want ICT wordt meer en meer de ruggengraat van ons bedrijfsleven. Met als gevolg dat wij steeds meer en meer IT klanten voorzien van subsidies. Waarbij het tegenwoordig over veel meer gaat dan alleen de WBSO.

Subsidies en financieringsmixen voor technologiebedrijven in ICT & Digitale Innovatie.

Veel en razendsnel informatie ontsluiten

Constant zijn we bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Steeds scherper, steeds helderder brengen we klantbehoeftes in kaart. Gaat het ‘slechts’ om een fiscale optimalisatie? Om individuele funding of juist funding van samenwerking? Dan wel om matchmaking? Of juist compliance? Geen klant, geen klantbehoefte, geen subsidievraagstuk is hetzelfde!

Alles voor een zo hoog mogelijke succesratio

Je leest het overal: stringentere wetgeving zorgt voor meer en meer afgekeurde aanvragen. Wij zitten daar natuurlijk bovenop. Geven niet op! Jaarlijks zitten wij bij RVO voor evaluaties. Wij ontwikkelen eigen interviewinstructies, ICT frames en formats voor antwoordbrieven. Alles doen wij om onze succesratio – en daarmee dus ook die van onze klanten – zo hoog mogelijk te houden. En als het ook maar even kan verder te verhogen!.

Ook zo belangrijk: compliance. Een aanvraag opstellen en indienen is één, maar geen klant zit te wachten op boetes of terugbetalen. Hoe we dat faciliteren? Nou… Bijvoorbeeld door ons eigen WBSO portal te ontwikkelen.

Belangrijk aspect van samenwerking: kennis delen

Nog zo’n voor ons belangrijk aspect van goede samenwerking: kennis delen! Precies daarom organiseren voor onze klanten ronde tafel sessies en online workshops. Daarbij verzorgen wij intern zogeheten TIDIcademies. In het kader daarvan evalueren wij zowel goed- als afgekeurde aanvragen. En wij presenteren de bijgewoonde kennissessies of evaluaties met subsidieverstrekkende instanties.

Rendement op innovatie optimaliseren

Uw rendement op innovatie verhogen, om niet te zeggen optimaliseren en mede daardoor omzetgroei faciliteren. Daar is het ons allemaal om te doen. Daarvoor zijn wij voortdurend onze kennis en expertise aan het updaten. Door het volgen van alle denkbare IT opleidingen (van Big Data Specialist tot  programmeercursussen).

Dat alles maakt ons tot ware IT experts. Schakel ons in en gegarandeerd dat alle voor u relevante subsidies in kaart worden gebracht, worden besproken én (als het ook maar even haalbaar is) worden aangevraagd. Succesvol worden aangevraagd!

Diversiteit aan specialisten

Van spin-off tot en met multinational en gevestigd door heel Nederland, zo divers zijn onze klanten. Zo divers is dan ook de samenstelling van ons TIDI-team. Niet in de laatste plaats omdat wij juist vanuit onze diversiteit, lees veelzijdigheid de succesratio van onze aanvraagtrajecten – van WBSO tot H2020 – aanzienlijk weten te verhogen.

In contact komen met het ICT & Digitale Innovatie team?

Binnen Leap hebben we binnen deze sector een team met specialisten op verschillende gebieden. Met deze specialistische achtergrond begrijpen wij waar u mee bezig bent en zijn we op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de sector ICT & Digitale Innovatie. Vanuit het netwerk zijn we in staat interessante connecties te leggen en ondernemers van specialistische financiering voor onderzoek en/of ontwikkelprojecten te voorzien. Leden van dit ICT & Digitale Innovatie specialistenteam zijn:

Thomas Boerrigter

Senior Consultant

Tom Fransen

Consultant