Wij zijn altijd op zoek naar gezellige collega’s

Werken bij, werken voor Leap?!

Wij zijn Leap: versnellers, zeg maar gerust aanjagers van innovatie. Wij helpen innovatieve bedrijven in tal van technologische sectoren. Technologie en technologiebedrijven, in directe relatie met subsidies, innoveren en financieren, dat is onze wereld. Daarmee is het ook meteen de wereld van het strategisch advies op het gebied van subsidies en overige financieringen. En van het optimaliseren van innovatie in bedrijven.

Dat gaat van uiterst breed tot en met zo specifiek als maar kan. Het is maar net wat nodig is, wat het beste is in welke specifieke situatie dan ook. De constante factor daarbij: een altijd door en door professioneel en compleet advies.

Opdrachtgevers en projecten

Leap heeft geen klanten, Leap heeft partners. Want wat wij zoeken is samenwerking. Om samen doelen te bepalen. En samen hard te werken om deze doelen te bereiken.
Onze partners zijn technologiebedrijven, doorgaans actief in de (high)tech, de IT of in een  combinatie daarvan. Samen met deze bedrijven kijken wij naar de toekomst. Naar hun toekomst. Waar willen ze naartoe? Welke technologieën zijn daarvoor essentieel? Welke investeringen en welke partners zouden daarvoor nodig kunnen zijn? Kan het gestelde doel, kunnen de gestelde doelen in Nederland worden bereikt of heeft men internationale ambities?

Werk met resultaat

Wat wij doen, wat jij gaat doen: zorgen voor de financiële middelen en daarmee voor het versnellen van alle mogelijke innovaties die de wereld beter maken. Werk met resultaat, met effect dus. In de vorm van innovaties zoals boormachines om water te realiseren in derde wereldlanden, medische technologie om astma tegen te gaan, cybersecurity, city safety en brandvertragingstechnieken om de wereld veiliger, biobased reinigingsmiddelen en enmergietransitie om de wereld duurzamer, AR/VR en voorraadbeheersystemen) om de wereld sneller te maken….. Via al dat soort bijzondere, gave innovaties draag jij bij, draagt Leap bij aan een betere wereld.

Impact creëren

Wat wij zoeken – en vinden –  voor onze partners: het antwoord op de vraag wat een technologiebedrijf ook maar nodig kan hebben om haar doelstellingen te realiseren. Het antwoord kortom op de vraag die wij ons voortdurend stellen en die jij je voortdurend gaat stellen: hoe vullen wij die positie in en hoe creëren wij impact?!

Heel Nederland vanuit drie vestigingen

Leap is actief door heel Nederland. Dat verklaart meteen waarom we drie vestigingen hebben, en wel in:

De mens centraal

Waar het gaat om onze bedrijfscultuur: de mens staat daarin centraal. Want wij geloven in de mens. Net zoals wij geloven in trainen en opleiden. En in coaching, stretching en waardering.
Daarbij geloven wij zeker ook dat de mens niet alleen staat. Vandaar dat wij geloven, heilig geloven zelfs dat wij – Leap’ers onder elkaar – het samen moeten regelen. Dat wij samen onze ambitieuze doelen stellen. Dat wij samen hard samenwerken om deze doelen waar te maken. Maar, hoe wij ook geloven in hard werken, wij geloven minstens zo hard in het samen ook (te) gekke dingen doen.

Geen vacature: geen nood!

Wil je aan de slag bij en voor Leap, maar staat de vacature die jou op het lijf is geschreven er (nog) niet bij? Geen nood: als je een achtergrond hebt in of affiniteit met de techsector komen we graag met je in contact.