AAN DE (PADEL) SLAG MET LEAP!

Wat goed dat je de QR-code hebt gescand voor ons unieke Padel-evenement. Claim jouw spot om je netwerk sportief uit te breiden met collega’s uit de branche.

Wil je je padelvaardigheden aanscherpen en tegelijkertijd een slag slaan in je professionele netwerk? Kom dan op 20 juni naar onze exclusieve padel workshop, georganiseerd door Leap, de Innovation Agency.

Wat gaan we doen?

Onder leiding van een ervaren padeltrainer krijg je de kans om niet alleen je spel te verbeteren, maar ook om in contact te komen met toonaangevende collega technologiebedrijven die stappen zetten in innovatieve vooruitgang. En dat allemaal op de padelbaan! Een unieke mix van sport en het opbouwen van zakelijke connecties.

Oh en de bal die we meestuurden: wist je dat die Renewaball helemaal in lijn ligt met ons gedachtegoed? Dit is namelijk ‘s werelds eerste circulaire tennis- en padelbal! Dat is nog eens baanbrekende innovatie.

En daarna!

Na een flinke dosis padelplezier is het tijd voor een gezellige borrel. Hier komen we samen om de wedstrijd na te bespreken, ervaringen te delen en nieuwe connecties te maken met mede-padelspelers en professionals uit de techwereld onder het genot van een hapje en een drankje. 

Mis deze kans niet en sla je slag om jezelf te verbeteren, je netwerk uit te breiden en kennis te maken met onze topservice terwijl je geniet van een gezellige en sportieve middag. Leap is dé specialist in subsidies, financiering en innovatie voor technologiebedrijven. 

Ben je zelf op 20 juni verhinderd? Geen probleem: geef onze Renewaball dan zeker door aan een collega manager of een directielid. Deze verwelkomen we net zo graag op ons sportieve evenement. We kijken ernaar uit om jou of je collega te verwelkomen aan de padelbaan!

Wanneer:

donderdag 20 juni

Tijd:

16:00 – 18:00 uur

Locatie: 

Sports Planet – Emmerik 5 in Westervoort (vlakbij Arnhem).

Meld je aan voor 10 juni via onderstaand contactformulier:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.