Life Sciences & Health

IJzersterk, de positie van Nederland binnen de wereldwijde Life Sciences & Health-sector. Want of het nu gaat om biomedische of biotechnologisch onderzoek, Nederlandse universitair medische centra en universiteiten staan wereldwijd prima aangeschreven. En Nederlandse bedrijven ontwikkelen baanbrekende innovaties voor de snelgroeiende internationale markt van de gezondheidszorg.

Prachtkansen voor onze kenniseconomie

Al deze innovaties hebben er mede toe bijgedragen dat de Life Sciences & Health sector de uitdagingen op weg naar vitale burgers en een gezonde economie vol vertrouwen, lees: als geen ander, aan kan. Daarbij komt dat de sector, juist door de unieke combinatie van kennis en kunde prachtkansen biedt voor de Nederlandse kenniseconomie.

Alle subsidiesAlle sectoren

Stimulering via tal van subsidieregelingen

Om de sector Life Sciences & Health tenminste op het huidige hoge niveau te houden maar waar mogelijk naar een nog hoger peil te brengen, kan een beroep worden gedaan op tal van  Life Sciences & Health subsidieregelingen. Om er een paar te noemen:

Ervaring Life Sciences & Health

Door de jaren heen heeft Leap een schat aan ervaring opgedaan in de Life Science & Health. Daarmee is veel kennis en expertise vergaard waar het gaat om alle specifiek voor deze sector bedoelde subsidieregelingen.

Interessant nieuws:

Alumnibijeenkomst Biomedical Engineering: Universiteit van Twente

Vaak is het voor studenten nog onduidelijk welk carrière ze willen nastreven. Claudi van Leap lichtte Biomedical Engineering studenten in over de loopbaanmogelijkheden.

Lees verder

Nieuwe missiegedreven aanpak van Topsectorenbeleid

Nederland heeft vele ambitieuze doelstellingen waarbij techniek en innovatie een belangrijke rol spelen. Hoe past het Topsectorenbeleid zich hierop aan?

Lees verder

MEER WETEN?

We helpen u graag verder,
neem contact op met:

 

Claudi van der Vegt

Senior Consultant

c.vandervegt@leap.nlBel ons