Subsidies voor bedrijven

Ontdek de kracht van innovatieve financiering met Leap

Bent u op zoek naar de perfecte subsidie of financieringsoplossing voor uw technologiebedrijf? Dan bent u bij Leap aan het juiste adres. Wij zijn dé experts in het ontdekken, aanvragen en beheren van subsidies en financieringen die specifiek zijn ontworpen voor de unieke behoeften van technologiebedrijven in Nederland. We laten u hier graag kennis maken met Leap. Ontdek snel hoe onze experts u verder helpen bij subsidies voor bedrijven.

Hoe helpt Leap bij subsidies voor bedrijven?

Technologiebedrijven en Leap: dé ideale formule voor succesvolle innovatietrajecten op het gebied van subsidies voor bedrijven. Niet door in en uit te vliegen met adviezen voor de korte termijn. Integendeel, wij noemen innovatie altijd in één adem met strategieën en bedden innovatietrajecten steevast in een strategische aanpak.

Leap is een adviesbureau gespecialiseerd in subsidies, financiering en innovatie voor Nederlandse technologiebedrijven. Dit doen wij al meer dan 15 jaar voor de meest uiteenlopende bedrijven binnen de branche. Laat ons helpen om de innovatiekracht van uw bedrijf te vergroten en versnellen met de juiste subsidies!

Waarom kiest u voor Leap?

Onze strategische aanpak voor de juiste subsidies voor bedrijven, zien klanten terug in de volgende punten:

  • Branchespecifieke expertise: onze diepgaande kennis van de technologiemarkt stelt ons in staat om op maat gemaakte subsidie- en financieringsstrategieën te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen;
  • Strategisch inzicht en ondersteuning: van het eerste idee tot de uiteindelijke aanvraag, wij bieden een volledige ondersteuning om uw kansen op succes te maximaliseren;
  • Netwerk en kennis van regelgeving: we blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies en financieringen, inclusief complexe wet- en regelgeving.

Onze aanpak bij subsidies voor bedrijven

Met passie voor innovatie en technologie zet ons team zich in om relevante subsidiemogelijkheden in beeld te brengen en te benutten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Onze gedreven specialisten spreken de taal van de organisatie en hebben kennis van het subsidielandschap en bijbehorende wet- en regelgeving. Aan de hand van strategisch onderzoek en een subsidie roadmap verzorgen wij kwalitatieve aanvragen van A tot Z die leiden tot een hoge slagingskans en toegekende subsidies. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een goede borging van deadlines en administratieve vereisten. Met een aantoonbaar (Internationaal) trackrecord helpen wij ook u graag bij het verzilveren van het maximaal subsidiepotentieel.

Bij welke subsidies voor bedrijven helpt Leap?

Wij helpen bedrijven verder met zeer diverse subsidies. Van duurzaamheidssubsidies tot innovatieve R&D subsidies. Laten we u bij die laatste soort subsidies iets meer meenemen, want denk daarbij aan de volgende bekende subsidies voor uw bedrijf:

  • WBSO-subsidie: de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (ook wel S&O-subsidie genoemd) is dé fiscale stimuleringsregeling en daarmee dé subsidie voor innovatie in Nederland. De WBSO-subsidie heeft de vorm van een afdrachtvermindering op uw loonheffing/premie volksverzekeringen. 
  • MIT-subsidie: de MIT-regeling is een steun in de rug voor mkb-ondernemingen die, al dan niet in samenwerking met andere organisaties, werken aan technologische vernieuwingen die leiden tot nieuwe producten, diensten of nieuwe processen. Dit is onderverdeeld in MIT haalbaarheid en MIT R&D-samenwerking:
  • EFRO-subsidie: dit is één van de Europese structuurfondsen ter ondersteuning van Europese afspraken. De EFRO is onder andere bedoeld om de belangrijkste regionale onevenwichtigheden in de EU te balanceren, gericht op de ontwikkeling van groene en slimme technologische innovaties waarmee ook buiten de regio grote impact gerealiseerd kan worden.

Begin vandaag nog

Neem contact op met Leap en zet de eerste stap naar het realiseren van uw subsidie- en financieringsdoelen. Ons team van specialisten staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Leap is meer dan alleen een adviesbureau; wij zijn uw partner in innovatie. Laat ons u helpen de financiële middelen te vinden die uw technologische ambities kunnen waarmaken.