13 mrt

Wij stellen u graag voor aan: Joris Sibbel

Mijn naam is Joris Sibbel en ik ben in maart aan de slag gegaan bij Leap op de vestiging Delft. Ik ben 25 jaar en ben geboren in Arnhem maar opgegroeid in Bennekom, dat tussen Ede en Wageningen ligt.

Mijn studie bestuurskunde heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, met een afgeronde masterthesis over de succesfactoren voor samenwerkingsprojecten binnen het Europese Interreg programma. Daarnaast ben ik onder andere werkzaam geweest als fractiesecretaris van een politieke partij in de gemeente Ede. Ik vind het altijd interessant om de laatste maatschappelijke ontwikkelingen te volgen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, muziek te luisteren en te fotograferen. Daarnaast speel ik graag een spelletje met vrienden of familie en stap ik af en toe op de racefiets of mountainbike.

Als consultant bij Leap wil ik mijn ervaring in het werken met ambtelijke organisaties combineren met mijn interesse voor innovaties, om zo de intermediair te worden tussen ondernemers en de overheid. Mijn doel is dat ondernemers zich kunnen focussen op hun specialiteit: ondernemen en innoveren. Het is een mooie uitdaging om de idee├źn van ondernemers te verbinden met kansen voor subsidies en andere financieringsvormen. Hiermee wil ik mijn eigen ontwikkeling als consultant en de ontwikkeling van innovaties stimuleren.

Vorige artikel
25 feb

DEI subsidieregeling weer geopend!

Volgende artikel
22 mrt

Leap helpt een handje mee met NLdoet!

Bel mij terug

Ik wil weten hoe ik van de expertise van Leap kan profiteren.

Verplichte velden