Leap vraagt uw arbeid & scholingssubsidies aan

Wilt u van uw bedrijf een plek maken waarin de kennis van medewerkers altijd up-to-date is? En bent u daarom op zoek naar arbeid & scholingssubsidies om continue ontwikkeling binnen uw bedrijf mogelijk te maken? Dan bent u bij Leap aan het juiste adres! Wij helpen u met het kiezen en de planvorming van arbeid & scholingssubsidies die relevant zijn voor uw bedrijf én ondersteunen in het aanvragen van deze subsidies. Leap helpt met uw arbeid & scholingssubsidies!

 

Het belang van een goed opgeleide organisatie

Steeds meer organisaties zijn zich bewust van het belang om medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Het behouden van up-to-date kennis en doorontwikkelen als expert zijn vaak de wens. Hiermee toont u als bedrijf immers ook aan dat u over een team beschikt dat bevoegd en bekwaam is en u investeert in de groei van uw bedrijf. Hierdoor is het bieden van scholing binnen uw bedrijf haast een must. Dat weten we bij Leap als geen ander.

We hebben al duizenden bedrijven mogen helpen met het aanvragen en inzichtelijk krijgen van de juiste arbeid & scholingssubsidies. Waar u aan moet denken? Wij helpen bij het doorlichten van de onderneming, om een opleidings- of ontwikkelplan te realiseren waarmee de scholingsbehoefte vanuit de onderneming inzichtelijk wordt.

Benieuwd welke regelingen u het beste kunt aanvragen voor uw bedrijf? Zoek niet verder naar een geschikte partner. Leap helpt u met uw arbeid & scholingssubsidies.

Op welke manieren kunt u bijscholen?

Uw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? Dat doet u onder andere door over een team te beschikken met uitstekende, up-to-date kennis over het vak. Hier kan bijscholing veel aan bijdragen. Bent u van plan om als bedrijf uw medewerkers te stimuleren om verder te groeien door bijscholing te bieden? Een bedrijf kan dit op verschillende manieren aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan de planvorming rond opleidingen. Denk aan het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen ten behoeve van werknemers in uw onderneming.

Uiteraard zit er wel een prijskaartje aan het bijscholen van het team binnen uw bedrijf en de plannen die hier rondom gesmeed moeten worden. Gelukkig zijn er diverse regelingen en/of subsidies voor die u kunnen helpen, zonder dat het u zelf een groter investering kost. Hier kan echter flink wat papierwerk bij komen kijken. U staat er echter niet alleen voor tijdens uw zoektocht; Leap regelt de aanvraag van uw scholingssubsidies. 

Deze subsidies kunnen u helpen

Om als bedrijf te groeien en de ontwikkeling van uw medewerkers te stimuleren, zijn er verschillende subsidies die u kunt aanvragen. Zo staan onderstaande subsidies bekend als veel aangevraagde arbeid & scholingssubsidies:

  • SLIM-subsidie: met de SLIM-regeling (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen) is het mogelijk subsidie te krijgen voor allerlei projecten op het gebied van scholing en ontwikkeling. 
  • Praktijkleren: met deze subsidie worden bedrijven door de overheid gestimuleerd om te investeren in het opleiden van de toekomstige beroepsbevolking. Wanneer u binnen uw bedrijf leerplekken biedt aan studenten en scholieren uit het voortgezet en hoger onderwijs, dan kan deze subsidie zeer interessant zijn.

Leap helpt bij arbeid & scholingssubsidies

Wij zijn Leap. The Innovation Agency, Wij zijn een adviesbureau dat gespecialiseerd is in financiering, subsidies en innovaties voor Nederlandse technologiebedrijven. Onder andere dus op het gebied van arbeid & scholingssubsidies. Voor diverse sectoren behalen wij met een branchespecifieke en strategische aanpak het maximale rendement. Dit met het doel de innovatiekracht van uw bedrijf zo hard mogelijk te laten groeien. In meer dan 15 jaar hebben wij al 20.000 innovatietrajecten geboost. Is uw organisatie de volgende?

Ons team zet zich met veel passie voor technologie en innovatie in om relevante subsidiemogelijkheden in beeld te brengen. Dit om vervolgens op regionaal, nationaal en Europees niveau maximaal te benutten. Onze gedreven specialisten hebben de expertise op het gebied van subsidies en wet- en regelgeving. Met een aantoonbaar (internationaal) trackrecord helpen wij ook u graag bij het verzilveren van het maximaal subsidiepotentieel. Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf? Maak snel een afspraak of doe de financieringscheck om te ontdekken of u in aanmerking komt. De specialisten van Leap staan voor u klaar.

Wist u dat u ook voor duurzaamheidssubsidies en internationaliseringssubsidies bij ons terecht kunt? Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. komt. De specialisten van Leap staan voor u klaar.

Leap Subsidie Specialisten

MEER WETEN?

We helpen u graag verder, neem contact op met:

BJÖRN VERSTRAATE

Senior Consultant

Mail b.verstraate@leap.nlBel 024-711 33 49