Subsidies: uw innovatiekracht gemaximaliseerd

Uw doel staat: groei. Uw hele bedrijf is daarop gefocust. De motor achter die groei, uw innovatiekracht, draait op volle toeren. Tegelijk kunt u elke dosis extra energie, denk bijvoorbeeld aan innovatiesubsidie, prima gebruiken. Net als dus subsidieadvies en een daarin gespecialiseerd subsidie adviesbureau. Want daarmee worden uw groei en innovatiekracht gemaximaliseerd. En krijgt de ontwikkeling van uw bedrijf een turbo boost.

JBT Netherlands

¨LEAP BEGRIJPT ONZE TECHNIEK EN AL HELEMAAL HOE WEZENLIJK SUBSIDIËRING IS VOOR EEN BEDRIJF ALS HET ONZE, ACTIEF IN EEN SECTOR WAAR SUCCES STAAT OF VALT MET ONTWIKKELING¨

Cock Kranenburg Manager Technology

Klantcase

Melk bestaat voor 87% uit water! Voor consumptiemelk is dit water nodig, maar als je andere zuivelproducten zoals kaas, yoghurt of poeder wilt maken heb je deze hoeveelheid water niet nodig. Toch wordt het nog steeds vervoerd en verwerkt als consumptiemelk.

Wafilin gaat met behulp van een kwart miljoen subsidie een kleine membraanunit met unieke membraantechnologie demonstreren. Deze wordt aangesloten op een automatisch melksysteem, om daarna de melkstroom tot 2 keer te concentreren zonder verlies van melkkwaliteit en waardevolle stoffen. Dit resulteert in een afname van volume (50%), hergebruik van water, toename van droge stof (25%), reductie van koelenergie, minder transport en kortere procestijd in de zuivelfabriek.

Bekijk de klantcase van Wafilin Systems

Subsidies en financieringsmixen voor technologiebedrijven in de Agri & Food sector.

Specialistische sectorteams

Hightech, industrie, ict, life sciences & health, chemie, agri & food, energie & milieu… Geen bedrijfssector of wij hebben er een specialistisch sectorteam voor. Met per klant een eigen consultant. Optimaal subsidieadvies en maximaal subsidieprofijt gegarandeerd dus.

Alle sectorenAlle subsidies

Onze werkwijze

Wij onderkennen als geen ander dat succesvolle innovatie staat of valt bij strategische inbedding in de bedrijfsfilosofie en de bedrijfsprocessen. Alleen dan wordt innovatie dé…
Lees verder