Subsidieadvies van Leap

Leap vergroot en versnelt de innovatiekracht van Nederlandse technologie bedrijven. Als subsidieadviseur focussen de specialisten bij Leap zich op uw hoofddoel: groeien. De motor achter deze innovatiekracht draait veelal op subsidies. Benieuwd hoe Leap als subsidieadviseur u kan helpen die ene volgende stap te zetten?

Hoe kunnen subsidies u helpen?

Ongeacht in welke sector u opereert: voor innovaties zijn veelal financiën nodig. Gelukkig zijn hier in de meeste gevallen tal van subsidies voor handen. In het geval van de MIT-subsidie kan het bedrag om te innoveren per project oplopen tot wel €350.000. Als subsidie adviesbureau is Leap specialist in subsidieland. Wij kunnen u op elk gebied van subsidieadvies voorzien.

Voor wie adviseren wij subsidies?

Van Industrie, ICT en Digitale Innovatie tot Agri en Food. Of wat te denken van High Tech: een zeer snelgroeiende sector. Ons land heeft een zeer succesvolle opererende technologische industrie. Waarvan een deel zonder meer kan worden bestempeld als High Tech. Als subsidie adviesbureau helpt Leap bij het verkrijgen van de juiste subsidies.

Subsidieadvies over…

 

… een heel breed aanbod aan subsidies. Als subsidieadviesbureau hebben we een subsidieoverzicht met alle subsidies. Een kleine greep hieruit:

  • Binnen de MIT, MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren, stimuleert de overheid innovatie bij het midden- en kleinbedrijf. RVO biedt hiervoor verschillende instrumenten die voor de high Tech sector belangrijk zijn.
  • De WBSO, voluit Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk, is een fiscale stimuleringsregeling voor innovatieve projecten die in Nederland plaatsvinden.

Via het EFRO-programma wordt er vanuit Europa subsidiemogelijkheden geboden voor regionale ontwikkelingsprojecten. Deze projecten dienen bij te dragen aan het versterken van de regionale economie, verduurzaming en digitalisering.

Succesverhaal als subsidie adviesbureau

Twijfelt u of hulp en advies over subsidies van Leap nodig is? Laten we u kort meenemen in enkele voorbeelden van onze succesverhalen als subsidie adviesbureau.

“Wij werken al heel wat jaar samen met Leap. Samen, inderdaad, want er is echt sprake van wisselwerking. Klantgerichtheid, meedenken… Het zijn bij Leap geen loze kreten. Zo houden zij ons als geen ander scherp waar het gaat om ontwikkelingen in ‘subsidieland’ die voor ons interessant zouden kunnen zijn”, aldus Rob Beekhuis, Business Controller bij Remeha.

Remeha maakt deel uit van BDR Thermea Group BV, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmings- en warmwatersystemen. Binnen de groep is Remeha hét ‘competence centre’ waar het gaat om HR-gastechnologie.

Leap: het subsidie adviesbureau

Wij zijn Leap. The Innovation Agency. Wij zijn een adviesbureau gespecialiseerd in subsidies, financiering en innovatie voor Nederlandse technologie bedrijven. Met onze branchespecifieke en strategische aanpak behalen wij voor u het maximale rendement uit innovatiefinanciering en subsidies met als doel de innovatiekracht van uw organisatie zo groot mogelijk te maken.

Met passie voor innovatie en technologie zet ons team zich in om relevante subsidiemogelijkheden in beeld te brengen en te benutten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Onze gedreven specialisten spreken de taal van de organisatie en hebben kennis van het subsidielandschap en bijbehorende wet- en regelgeving. Aan de hand van strategisch onderzoek en een subsidie roadmap verzorgen wij kwalitatieve aanvragen van A tot Z die leiden tot een hoge slagingskans en toegekende subsidies. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een goede borging van deadlines en administratieve vereisten. Met een aantoonbaar (Internationaal) trackrecord helpen wij ook u graag bij het verzilveren van het maximaal subsidiepotentieel. Maak snel een afspraak.

Onze werkwijze

Wij onderkennen als geen ander dat succesvolle innovatie staat of valt bij strategische inbedding in de bedrijfsfilosofie en de bedrijfsprocessen. Alleen dan wordt innovatie dé…
Lees verder