START DE SUBSIDIEWIJZER VAN LEAP!

De subsidiewijzer van Leap kan u snel verder helpen. Ziet u door alle subsidies het spreekwoordelijke bos niet meer? Geen probleem! De specialisten van Leap kunnen al uw werk op het gebied van de aanvraag rondom subsidies uit handen nemen. Nu al benieuwd welke subsidieregelingen er zijn voor uw projecten? Start dan snel met de subsidiewijzer om hierachter te komen.

enter

Start nu!

In negen korte, overzichtelijke stappen geeft u ons alle informatie die wij nodig hebben voor een geschikt advies met onze subsidiewijzer. Beantwoord de vragen en ontvang direct een overzicht met relevante subsidiekansen. 

Start de subsidiewijzer nu!

Makkelijk in te vullen subsidiewijzer

In welke sector bent u actief? Is het de Agri & Food of juist de ICT? En wat is het thema van uw project? Zodra u deze informatie op een rijtje hebt, kunt u al aan de slag in de subsidiewijzer van Leap. De subsidiewijzer onder de grote knop hierboven is dan namelijk een gemakkelijke invuloefening. Vindt u het toch wat lastig om de subsidiewijzer in te vullen? Stuur dan zeker een e-mail.

 

Waarom de subsidiewijzer invullen?

Nog niet helemaal uit waarom de subsidiewijzer u verder zou kunnen helpen? Het is eigenlijk heel makkelijk! Bedrijven kunnen een subsidiewijzer gebruiken om te achterhalen of ze in aanmerking komen voor bepaalde subsidies. Denk aan de bekende WBSO-subsidie of de MIT-subsidie. Deze subsidies helpen om financieel voordeel te verkrijgen en te besparen op kosten die een bedrijf of onderneming zonder subsidie zouden moeten dragen. Hiermee zet u vaak de extra stap om de concurrentie voor te zijn. Bovendien kunnen subsidies mensen ondersteunen bij het uitvoeren van projecten en initiatieven die bijdragen aan de maatschappij of het milieu. Daarom is het nuttig om een subsidiewijzer te gebruiken om te zien of er subsidies beschikbaar zijn die van toepassing zijn op uw specifieke situaties.

 

Dit gebeurt er na de subsidiewijzer

U heeft de subsidiewijzer ingevuld en komt erachter dat er veel potentiële subsidies zijn. Maar wat nu? U komt dan in aanmerking voor een vrijblijvend gesprek. Daar 100% zeker van zijn? De financieringscheck is dan een fijne ‘double check’. Groen licht? Dan is het tijd om met elkaar te gaan praten over wat er allemaal mogelijk is. We maken een afspraak om dieper in te gaan op uw financieringsbehoefte en -mogelijkheden. Ons team van specialisten kijkt samen met u naar waar alle groeikansen liggen en hoe dit gefinancierd kan worden. 

 

Zij gebruikten de subsidiewijzer al

U zult zeker niet de eerste zijn die gebruik maakt van Leap’s subsidiewijzer. Wij rondden al duizenden projecten succesvol af. Neem onze samenwerking met JBT Food & Dairy Systems B.V.. “Onze wereld, de wereld van drank- en voedselproducenten bevindt zich op het snijvlak van voedingsmiddelentechnologie en farmacie. Het is een heel competitieve wereld. Waar je toekomst voor een heel groot deel wordt bepaald door hoeveel je investeert in en hoe goed je bent in ontwikkeling, in research en development (R&D).” 

De consultants van Leap, met in het bijzonder van het Leap HighTechSpecialistenTeam, ondersteunen dit bedrijf daarbij. “Leap zorgt ervoor dat wij helemaal op het ontwikkelen kunnen toeleggen. En het zorgt er ook nog eens voor dat alle formaliteiten – en dat zijn er heel wat – tot in de puntjes worden geregeld. Met alle succes en dus toekomst van dien.”

 

Wordt volledig ontzorgd

Leap staat voor full-service dienstverlening zodra u de subsidiewijzer heeft ingevuld. Dit betekent dat we er niet op uit zijn om, heel kort door de bocht, even snel een aanvraag te scoren. Integendeel, wij streven er juist naar om te komen tot duurzame relaties met klanten. Bent u benieuwd naar welke klanten wij al hebben geholpen? Bekijk dan onze referenties

Het gaat ons dus niet alleen om het contactmoment, maar vooral om er voor te zorgen dat we u als bedrijf helpen jullie dromen te verwezenlijken. Dit doen wij met trots al meer dan 15 jaar. Met passie voor innovatie en technologie. Kunnen wij u verder helpen?