Over Leap

De ideale formule voor succesvol innoveren

Technologiebedrijven en Leap: dé ideale formule voor succesvolle innovatietrajecten. Niet door in en uit te vliegen met adviezen voor de korte termijn. Integendeel, want wij noemen innovatie altijd in één adem met strategieën en bedden innovatietrajecten steevast in in een strategische aanpak.

Dat alles begint met goed, zeg maar gerust indringend, kijken naar uw organisatie. Om door en door inzichtelijk te krijgen welke technologieën uw onderneming bewegen. Letterlijk en figuurlijk!

subsidie energiebesparing

Waarom?

Leap is opgericht vanuit de visie en de overtuiging dat er in iedere markt ruimte is voor nieuwkomers die topkwaliteit van dienstverlening combineren met passie. In ons geval met passie voor innovatie en technologie.

Een juiste visie en overtuiging. Want vanaf dag één behoren we tot de snelst groeiende  bedrijven van Nederland. En hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot een in alle opzichten gespecialiseerd innovatieadviesbureau voor innovatieve bedrijven.

Neem contact opAfspraak maken

Ons Team

Bertus Postma

Managing Consultant

Bianca Duiverman

Senior Consultant

Björn Verstraate

Consultant

Charissa Hendriks

Office Manager

Chris Hogevonder

Senior Consultant

Chris de Ruijter

CEO

Claudi van der Vegt

Senior Consultant

Debby Kauffman

Consultant

Desly Elskamp

Consultant

Fatima Zulic

Senior Consultant

George van Suchtelen

Consultant

Huub Hendriks

Senior Consultant

Jesse Bekke

Consultant

Jussi Vuopionperä

Consultant

Joris Sibbel

Consultant

Koen de Labije

Consultant

Karlijn Thijssen

Senior Office Manager

Nils Bakker

Managing Director

Rick de Meijer

Consultant

Pim Wischhoff

Senior Consultant

Rob Luyben

Business Manager

Sascha Kersten

Office Manager

Simon Zomerdijk

Managing Consultant

Sjoerd van den Boezem

COO

Thomas Boerrigter

Senior Consultant

Thomas Breijer

Consultant

Tom Fransen

Consultant

Hét kenmerk van succesvolle technologiebedrijven?!

Dat ze als eerste inspelen op veranderingen in hun omgeving. Én dat ze juist vanuit hun innovatiekracht in staat zijn om die omgeving zelf te veranderen.

Hét kenmerk van innovatie?!

Dat het duur is. En risicovol. Maar: zeker ook belangrijk. Daarom ondersteunen overheden  innovatie financieel. Om het te stimuleren en stevig op de kaart te zetten. En te houden!

Hét kenmerk van innovatieve bedrijven?!

Dat ze vaak (te) weinig kennis, tijd en mensen in huis hebben om optimaal te profiteren van subsidieregelingen. Waardoor hun innovatiekracht in het bijzonder, maar zeker ook hun bedrijf in brede zin nooit tot volle bloei komen.

Hét kenmerk van Leap?!

Dat wij als geen ander onderkennen dat succesvolle innovatie staat of valt bij strategische inbedding in de bedrijfsfilosofie en de bedrijfsprocessen. Alleen dan wordt innovatie dé structureel drijvende kracht van het bedrijf. Alleen dan wordt innovatie innovatiekracht!

Zo zijn we geworden wat en wie we nu zijn: een autoriteit op het gebied van subsidies, financiering en innovatie voor technologiebedrijven. Een autoriteit die expertise en ervaring op die terreinen direct koppelt aan passie voor innovatie en technologie.