Life Sciences & Health

IJzersterk, de positie van Nederland binnen de wereldwijde Life Sciences & Health-sector. Want of het nu gaat om biomedische of biotechnologisch onderzoek, Nederlandse universitair medische centra en universiteiten staan wereldwijd prima aangeschreven. En Nederlandse bedrijven ontwikkelen baanbrekende innovaties voor de snelgroeiende internationale markt van de gezondheidszorg.

Prachtkansen voor onze kenniseconomie

Al deze innovaties hebben er mede toe bijgedragen dat de Life Sciences & Health sector de uitdagingen op weg naar vitale burgers en een gezonde economie vol vertrouwen, lees: als geen ander, aan kan. Daarbij komt dat de sector, juist door de unieke combinatie van kennis en kunde prachtkansen biedt voor de Nederlandse kenniseconomie.

Alle subsidiesAlle sectoren

Stimulering via tal van subsidieregelingen

Om de sector Life Sciences & Health tenminste op het huidige hoge niveau te houden maar waar mogelijk naar een nog hoger peil te brengen, kan een beroep worden gedaan op tal van  Life Sciences & Health subsidieregelingen. Om er een paar te noemen:

Ervaring Life Sciences & Health

Door de jaren heen heeft Leap een schat aan ervaring opgedaan in de Life Science & Health. Daarmee is veel kennis en expertise vergaard waar het gaat om alle specifiek voor deze sector bedoelde subsidieregelingen.

Interessant nieuws:

EIC - openstelling mei Green Deal call en vrouwenquotum

Bent u werkzaam bij een internationaal geori├źnteerd, innovatief bedrijf met de ambitie om te groeien? Het mkb-instrument EIC Accelerator (voorheen SME instrument) van Horizon 2020 ondersteunt het zeer innovatieve mkb met het opschalen en naar de internationale markt brengen van een nieuw product, proces of dienst.

Read more

De nieuwe subsidieregeling; Active & Assisted Living (AAL)

De subsidieregeling Active & Assisted Living (AAL) zegt het eigenlijk al, door de hulp van ICT-oplossingen voor ouderen en hun omgeving kunnen ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Heeft u een interessant idee? Thomas Boerrigter vertelt hier meer over.

Read more

MEER WETEN?

We helpen u graag verder,
neem contact op met:

 

Claudi van der Vegt

Senior Consultant

c.vandervegt@leap.nlBel ons