Financieringscheck

Start nu met onze financieringscheck en bekijk of u in aanmerking komt voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

  Bent u op zoek naar private financiering?

  Is uw financieringsbehoefte meer dan €350.000,-?

  Bestaat uw onderneming langer dan 2 jaar?

  Waar zoekt u financiering voor? (meerdere opties mogelijk)

  Genereert u omzet met uw onderneming?


  Op basis van uw antwoorden lijkt publieke financiering het meest interessant. We verwijzen u door naar onze contactpagina voor subsidies en helpen u daar graag verder.  U komt in aanmerking voor een kennismakingsgesprek.
  * Verplicht

  Doe de check voor uw financieringsbehoefte

  U staat met uw bedrijf op het punt om uw plannen verder uit te bouwen en te groeien als onderneming. Of misschien wilt u wel een enorme verduurzaming doorvoeren? Wat rest is het rondkrijgen van de financiering voor deze plannen. Leap is uw partner in innovatie en ondersteunt bedrijven bij het aantrekken van de nodige financiering. Onze financieringsspecialisten kijken of private financiering binnen het bereik ligt om zo bedrijven in allerlei sectoren aan hun financieringsbehoefte te helpen. Met de financieringscheck van Leap kijkt u of uw bedrijf in aanmerking komt voor een vrijblijvende afspraak. Hier praten we verder over uw financieringsbehoefte en -mogelijkheden.

   

  Hoe werkt de financieringscheck?

  De financieringscheck van Leap kijkt of uw bedrijf in aanmerking komt voor private financiering. De check kijkt naar wat uw financieringsbehoefte is, hoe lang de onderneming bestaat, waarvoor u financiering nodig heeft en of u al omzet genereert met uw onderneming. Voldoet u aan alle eisen van de financieringscheck, dan vragen wij u een vrijblijvende afspraak te maken met ons. Hierin bespreken we uw plannen en gaan we kijken naar hoe we elkaar kunnen helpen.

  Kunnen wij volgens de check niet in uw financieringsbehoefte voorzien met een private financiering? Dan komt u mogelijk eerder in aanmerking voor een publieke financiering. Alle verschillen zijn te vinden op onze pagina over subsidies. Neem snel contact op voor een gratis subsidiescan. 

   

  Dit gebeurt er na de financieringscheck

  U heeft de financieringscheck ingevuld en u komt in aanmerking voor een vrijblijvend gesprek. Dan is het tijd om met elkaar te gaan praten over wat er allemaal mogelijk is. We maken een afspraak om dieper in te gaan op uw financieringsbehoefte en -mogelijkheden. Ons team van specialisten kijkt samen met u naar waar alle groeikansen liggen en hoe dit gefinancierd kan worden. 

   

  Waarom een financieringscheck bij Leap?

  Leap ondersteunt gevalideerde bedrijven met het aantrekken van private financiering. Bij private financiering gaat het om de financiering die wordt opgehaald bij banken, informals en professionele investeringsfonden (Venture Capital of Private Equity). Bij Leap hebben we verschillende specialisten op het gebied van subsidies en private financiering onder één dak. Dit is wat Leap uniek maakt. Door deze brede krachtenbundeling, is Leap in staat om financieringsvraagstukken vanuit alle denkbare invalshoeken te analyseren. Op basis van deze analyse kijken we samen naar een plan van aanpak. Met ons brede netwerk, kunnen we u met alle denkbare partijen in contact brengen. Zo focussen we samen op een doel: de ontwikkeling van uw bedrijf. 

   

  Meer hulp nodig naast uw financieringsbehoefte?

  Leap staat voor full-service dienstverlening zodra u de financieringscheck heeft ingevuld. Dit betekent dat we er niet op uit zijn om, heel kort door de bocht, even snel een aanvraag te scoren. Integendeel, wij streven er juist naar om te komen tot duurzame relaties met klanten. Bent u benieuwd naar welke klanten wij al hebben geholpen? Bekijk dan onze referenties

  Het gaat ons dus niet alleen om het contactmoment, maar vooral om er voor te zorgen dat we u als bedrijf helpen jullie dromen te verwezenlijken.