Werken bij Leap

Werken met een doel

Leap wil impact maken. Impact voor technologisch en (sociaal) innovatief Nederland, impact voor klanten en impact voor medewerkers. Leap vertaald innovaties naar financieringsmogelijkheden en brengt deze in de vorm van belastingreductie, subsidies en kredieten in kaart. Zo zorgt Leap samen met haar team dat de overheidssteun op de juiste plek komt en creëren wij samen impact.

Kennis centraal

De kwaliteit van onze diensten en de bevlogenheid van onze mensen is iets waar wij trots op zijn! Kennis staat bij ons centraal, zo zijn we geworden wie we nu zijn: een autoriteit op gebied van innovatiefinanciering. Een organisatie die expertise en ervaring op die terreinen direct koppelt aan passie voor innovatie en technologie. En dat is onze onderscheidende formule.

Is impact creëren iets voor jou?

Ben jij ons missende stukje? Check hier of jouw nieuwe droombaan er tussen staat.

Staat de vacature van je dromen er (nog) niet bij? Geen nood: als je een achtergrond hebt in of affiniteit hebt met de techsector komen we graag met je in contact.

Onze vacatures

Solliciteren in 4 stappen

  1. Kennismaking

  2. Introductie op kantoor

   3. Assessment

4. Voorstel

Het Leap DNA

Kernwaarden kwaliteit & bevlogenheid

Onze kernwaarden zijn heel belangrijk voor ons. Het is het hart van ons HR-beleid en is verweven in alles wat we doen en willen uitstralen. Door deze kernwaarde aan te moedigen, inspireren wij onze medewerkers om net dat beetje extra te geven. Iedere medewerker krijgt de vrijheid om zijn of haar eigen ideeën aan te dragen en te implementeren. Het is vallen en weer opstaan, en daar leert iedereen het meeste van!

CULTUUR

Bij Leap gaan wij informeel met elkaar om er heerst een non-hiërarchische cultuur, waarin veel ruimte is voor creativiteit en nieuwe ideeën. Binnen ons team van 30 medewerkers hangt een positieve en ondernemende sfeer, waarmee we elke dag werken aan ons succesverhaal. Successen zijn er namelijk om gevierd te worden en dit doen we dan ook graag. Samen verzetten we veel werk en doen we zoveel mogelijk leuke dingen samen!

Sectoren & klanten

 

Met onze markt- en sectorkennis werken wij o.a. voor klanten in de High Tech sector, ICT & Softwareontwikkeling, Life Sciences & Health, Maakindustrie, Agri & Food, Chemie en Energie & Milieu. Bekijk hier een tweetal klantcase video’s:

De perfecte match

 

Om onze klanten in vuur en vlam te zetten vinden wij het belangrijk dat we de juiste match maken. Solliciteer jij bij ons dan ben je bevlogen, altijd nieuwsgierig, leergierig en vastberaden om het onderste uit de kan te halen voor jezelf en daarmee ook voor je klant.

Niels van Ulzen

Enthousiast geworden?

Neem dan nu contact op om de vacatures en mogelijkheden te bespreken.

NIELS VAN ULZEN

Corporate Recruiter

Mail n.vanulzen@leap.nlBel 06-57 77 16 70WhatsApp ons