Agri & Food

Als één sector een toonbeeld is van innovativiteit en productiviteit, dan is het wel de sector Agri & Food. Ze heeft ons land wereldwijd gemaakt tot dé hofleverancier van de meest toonaangevende innovatieve Agri & Food bedrijven en kennisinstellingen wereldwijd. Niet voor niets hebben maar liefst 12 van de 40 belangrijkste voedsel- en drankbedrijven ter wereld R&D-activiteiten of een vestiging in Nederland. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat de Agri & Food-sector goed is voor bijna 10% van onze nationale inkomsten en werkgelegenheid.

Stimulering via tal van subsidieregelingen

Ter stimulering van de Nederlandse Agri & Food-sector kan een beroep worden gedaan op tal van subsidieregelingen. Landbouwsubsidies in algemene zin, maar ook specifiek subsidies voor jonge landbouwers.

Om er een paar te noemen:

Alle activiteiten rond voedsel

De sector is dan ook breed en beslaat alle activiteiten rond voedsel. Van de primaire productie tot en met het bewerken, verwerken, vermarkten en de distributie ervan. De grootste uitdagingen waar Agri & Food voor staat: de aanhoudende groei van de wereldbevolking, duurzaamheid, volks- en diergezondheid en voedselzekerheid.

Ervaring Agri & Food

Door de jaren heen heeft Leap een schat aan ervaring opgedaan in de Agri & Food. Daarmee is kennis en ervaring vergaard waar het gaat om alle specifiek voor deze sector bedoelde subsidieregelingen.

Eén van de bedrijven die daar vanuit de eigen praktijk over mee kan praten is Boermarke.

Daarnaast hebben we voor Wafilin Systems een prachtig verzilverd subsidietraject gerealiseerd waar Wafilin u graag meer over vertelt in onderstaande video. Bekijk ook de gehele klantcase: “Van afgewezen aanvraag naar € 250.000,- EU subsidie”

Interessant

Agri & Food nieuws

Thomas Boerrigter

MEER WETEN?

We helpen u graag verder,
neem contact op met:

 

THOMAS BOERRIGTER

Managing Consultant

Mail t.boerrigter@leap.nlBel 024-711 33 49