Second opinion aanvragen

Kijkt u met gemengde gevoelens terug op een subsidietraject? Vraagt u zich wel eens af of er meer uit uw subsidieaanvragen te halen is? Twijfelt u of u wel van alle voor u relevante regelingen en subsidies gebruik maakt? Vindt u dat u, hoewel u een subsidieadviseur heeft, te veel tijd kwijt bent aan subsidietrajecten? Is uw subsidieaanvraag afgewezen en wilt u een second opinion? Kortom, bent u benieuwd of er wat te verbeteren valt, of er meer te halen valt waar het gaat om subsidies?

 

Verdere optimalisatie

Zelfs als u denkt ‘De WBSO, dat loopt al lekker, want onze aanvragen worden goedgekeurd’, grote kans dat uw interne WBSO-proces vatbaar is voor (verdere) optimalisatie. Optimalisatie in de zin van dat wij ieder uur binnen uw bedrijfsvoering dat gekwalificeerd is voor de WBSO ook echt uit uw organisatie halen. Vanuit een grondige functionele analyse. En door in een subsidieaanvraag bijvoorbeeld minder onvoorspelbare klantprojecten op te voeren. Of door er juist meer strategische technologiethema’s in op te nemen. Omdat u investeert in competenties om onderscheidend te zijn van uw concurrentie

subsidie energiebesparing

Vraag direct een second opinion aan

In 1½ uur weet u alles.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

   In 1½ uur weet u alles

  Optimaliseren: dat moet u als muziek in de oren klinken. Helemaal als u weet dat u via de Leap Second Opinion al binnen 1½ uur weet waar u aan toe bent. Want in die tijd kwantificeren wij met welke visie en aanpak wij uw proces rondom innovatiesubsidies optimaliseren en welke winst u hiermee behaalt.
  Winst niet alleen puur toegespitst op de WBSO, maar ook waar het gaat om de Innovatiebox. En nog tal van andere interessante regelingen op regionaal, nationaal en Europees niveau voor uw innovatieprojecten. Want… Benut u die ook al optimaal?!

   

  De totaalaanpak van Leap

  Aanleidingen en redenen te over om uw inspanningen op het gebied van subsidies eens tegen het licht te houden. Te spiegelen aan de expertise en de aanpak van de subsidiespecialisten van Leap. Aan de totaalaanpak van Leap. Want onze specialisten zijn thuis in alle sectoren, alle technologiegebieden, alle regio’s en alle regelingen.

   

  Eigen WBSO Portal

  En dan is er ook nog onze eigen unieke WBSO Portal. Compleet met app. Daarmee heeft u vanaf uw smartphone alles met betrekking tot de WBSO – de innovatiesubsidie waar u als technologiebedrijf ongetwijfeld gebruik van maakt – letterlijk en figuurlijk direct bij de hand. Administreren, communiceren… het kan allemaal met de Leap WBSO Portal.

   

  Concrete resultaten

  Wat onze Second Opinion – die wij binnen 2 weken na uw aanvraag met u inplannen en die u slechts 1½ uur van uw tijd vraag – oplevert aan concrete resultaten:

  • Kwantificering van uw WBSO-potentie en toelichting op de onderscheidende aanpak van onze specialisten om dit te bereiken
  • Indicatie van de mogelijkheden om gebruik te maken van de Innovatiebox
  • Indicatie subsidiekansen op regionaal, nationaal en Europees niveau voor uw innovatieprojecten (thema’s Technologische Innovatie, Sociale Innovatie, Duurzaamheid en Internationaal Ondernemen)
  Ja, ik wil een second opinion aanvragen