Leap vraagt uw internationaliserings-
subsidies aan| DHI en meer

Bent u op zoek naar internationaliseringssubsidies om uw internationale ambities waar te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u bij het besluit welke internationaliseringssubsidies relevant zijn voor uw bedrijf, ambities en hoe u deze succesvol aanvraagt om deze te verwezenlijken. Leap helpt bij internationaliseringssubsidies!

 

Internationalisering van uw bedrijf

Bent u er klaar voor om de internationale markt te betreden? Of bent u nog bezig om uw bedrijf te internationaliseren? Dan kunt u nog eens profijt hebben bij het aanvragen van internationaliseringssubsidies. Zo maakt u het makkelijker voor uzelf om nieuwe buitenlandse markten te betreden en dit ook te kunnen financieren. Bij Leap weten wij dit als geen ander. Wij hebben al duizenden bedrijven geholpen met het krijgen van geschikte internationaliseringssubsidies. Wanneer u dus op zoek bent naar de juiste partner voor het aanvragen van uw subsidies, zit u bij Leap goed.

Mogelijkheden bij internationalisering

Om uw bedrijf internationaal succesvol uit te breiden, zijn er verschillende subsidies die op financieel gebied bijdragen aan de realisatie. Een populaire internationaliseringssubsidie hiervoor is bijvoorbeeld DHI. Met DHI (Demonstratie, Haalbaarheid en Investeringsvoorbereiding) wordt het bedrijven makkelijker gemaakt nieuwe buitenlandse markten aan te boren en klanten in die landen te bereiken. Een andere populaire subsidie voor internationalisering is de EIC-subsidie. Binnen deze subsidie zijn er drie instrumenten waarmee het subsidiëren van innovatieve ontwikkelingen mogelijk is. 

Drie instrumenten binnen de EIC

  • EIC Accelerator: voor een internationale groeiboost voor ondernemingen met impact op ICT, milieu, klimaat, gezondheid en veiligheid.
  • EIC Transition: met deze subsidie wordt de financiering voor het ontwikkelen en valideren van nieuwe technologie gestimuleerd. Dit geldt ook voor het businessmodel en -case die hiervoor wordt opgesteld.
  • EIC Pathfinder: wilt u uw innovatieve idee introduceren op de Europese markt waarmee u zich samen met uw partners in onderscheidt? Eén met impact op gebieden als AI, Autonome devices, klimaat, gezondheid en sub-nanotechnologie? De EIC Pathfinder is een subsidie die u bij deze groeiambitie kan helpen.

Bent u een mkb’er met de ambitie om uw bedrijf door te laten groeien en de internationale markt te betreden? Dan kunt u mogelijk één van bovenstaande subsidies aanvragen om dit mogelijk te maken. Leap helpt u hierbij. Onze specialisten weten exact welke eisen en informatie relevant zijn voor het aanvragen van uw DHI- of EIC-subsidies. Begin uw internationalisering met Leap aan uw zijde.

 

Leap helpt bij internationalisering subsidies

Wij zijn Leap. The Innovation Agency. Wij zijn een adviesbureau dat gespecialiseerd is in financiering, innovatie en subsidies voor Nederlandse technologiebedrijven. Wij hanteren altijd een branchespecifieke en strategische aanpak om het maximale rendement voor u te behalen uit subsidies. Waaronder dus met internationaliseringssubsidies. Onze missie is om het maximale uit uw innovatiekracht te halen!

Hoe wij dit aanpakken? Met een team van gedreven consultants. Allen met een passie voor technologie en innovatie. Wij zetten ons in om relevante subsidiemogelijkheden in beeld te brengen en dit vervolgens te benutten. Dit doen we op regionaal, nationaal en Europees niveau. Onze specialisten spreken de taal van de organisatie en beschikken over de uiterste kennis van het subsidielandschap en de daarbij behorende wet- en regelgeving. Met een aantoonbaar trackrecord, ook op internationaal vlak, hebben wij al veel organisaties mogen helpen met het maximaliseren van het subsidie potentieel. Streeft u hier ook naar? Doe onze financieringscheck of maak snel een afspraak om de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf te ontdekken.

Naast internationaliseringssubsidies kunt u ook bij ons terecht voor andere type subsidies, zoals duurzaamheidssubsidies en scholingssubsidies. Kom met ons in contact. Wij denken mee met wat de meest relevantie subsidies zijn om uw innovatieve ideeën te verwezenlijken.

Thomas Boerrigter

MEER WETEN?

We helpen u graag verder, neem contact op met:

THOMAS BOERRIGTER

Managing Consultant

Mail t.boerrigter@leap.nlBel 024-711 33 49