Alumnibijeenkomst Biomedical Engineering: Universiteit van Twente

Wist u dat ruim 59% van de werkenden een baan heeft gevonden die niet in lijn is met zijn of haar opleiding? Wist u vroeger als student al exact hoe het werkende leven er na de studie uit zou zien?

Om de studenten van de opleiding Biomedical Engineering (BME) aan de Universiteit Twente een beter idee te geven over verschillende loopbaanmogelijkheden na afronding van de studie, hebben drie alumni gepresenteerd welke richting zij kozen. Claudi van der Vegt vertelde namens Leap hoe ze met haar BME-achtergrond in de wereld van subsidies, innovatie en financiering is beland en onder meer deel uitmaakt van het Specialistenteam Life Sciences & Health (LSH) binnen Leap.

Zo kregen de BME Bachelor- en Masterstudenten een beter beeld van mogelijkheden buiten het wetenschappelijke onderzoek. Claudi lichtte onder meer toe hoe zij bij Leap dagelijks in aanraking komt met hele mooie medisch-technologische innovaties en dat zij deze probeert te vertalen naar succesvolle subsidieaanvragen. Overigens worden ook dan regelmatig wetenschappelijke publicaties uitgeplozen.

Maar Claudi vertelde ook dat wij juist met een specialistische, technische achtergrond onze klanten enorm veel meerwaarde kunnen bieden. Deze kennis brengt ons net een stap verder in het werkveld, waardoor we door onze klanten als partner worden gezien en mee mogen denken met het grotere geheel.

Ook geïnteresseerd geraakt in werken bij Leap? Neem dan contact met ons op via 024 711 33 49 of bekijk onze openstaande vacatures op de website.