Bent u MKB-ondernemer en heeft u plannen om te gaan investeren in een ontwikkelingsland of in een opkomende markt?

Financiering van nieuwe business in opkomende- en ontwikkelingsmarkten

Bent u MKB-ondernemer en heeft u plannen om te gaan investeren in een ontwikkelingsland of in een opkomende markt? Maar heeft u moeite om dit via uw bank gefinancierd te krijgen? Dan is er goed nieuws! De Nederlandse overheid verstrekt subsidies en kredieten voor de opstart van uw onderneming of uitbreiding van uw handel in deze landen.

Leap. The Innovation Agency en Fenedex organiseren een interactieve workshop met medewerking van RVO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het Dutch Trade & Investment Fund (DTIF), de nieuwe regeling voor investeringen in opkomende markten die deze zomer van start gaat. Ook passeren de bestaande regelingen voor het uitvoeren van demonstratieprojecten en haalbaarheidsstudies (DHI) en de financiering van uw investering in ontwikkelingslanden (DGGF) de revue.

 

Wat

Bijeenkomst over financiering van nieuwe business in opkomende- en ontwikkelingsmarkten

Waar en wanneer

Dinsdag 28 juni 2016

Van der Valk – Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen

Prijs

Gratis bijeenkomst exclusief voor Fenedex leden en klanten van Leap.

Programma

13:30 uur Ontvangst
14:00 uur Welkomstwoord door Frannie Flinterman, Marketing- & communicatiemanager bij Fenedex
14:15 uur Financieringsinstrumenten overheid (DHI, DGGF en DTIF) door Martijn Braaksma, Investment manager Dutch Good Growth Fund bij RVO.nl
15:00 uur Tips & Tricks voor projecten met overheidsfinanciering door Bram de Vries, Managing Consultant bij Leap. The Innovation Agency
15:30 uur Praktijkcase: Investeren in Nigeria met behulp van DGGF door Jacco Numan Senior Projectmanager bij Vroko International Holding B.V.
16:00 uur Interactieve kennis- en ideeën uitwisseling o.l.v Han Holtkamp
17:00 uur Borrel

Meer weten?