Wat betekent Smart Industry voor uw bedrijf?

Leap. The Innovation Agency, RCT Gelderland en MeetIn nodigen u uit om mee te gaan naar Silicon Valley voor een studiereis in het teken van innovatie en Smart Industry.

Doelstelling innovatiemissie

Ons doel is om u, ondernemer in de maakindustrie of ICT, in contact te brengen met partijen die u verder kunnen helpen in deze razendsnelle ontwikkelingen en u voorbeelden te laten zien van de nieuwste ontwikkelingen in het grootste innovatie ecosysteem ter wereld; Silicon Valley. Vervolgens willen wij u tijdens de missie én na terugkomst daadwerkelijk ondersteunen met innoveren en het versterken van uw business.

Programma

We bezoeken een aantal grote en zeer bekende bedrijven, maar ook de start-ups die werken aan de producten en diensten van de toekomst. Belangrijke thema’s zijn:

  • Smart Industry
  • Sensortechnologie
  • Robotisering
  • Cloud
  • Internet of Things
  • Big Data
  • Innovatieve businessmodellen
  • Leren van innovaties in andere sectoren en branches
  • Financiering van innovatie

Na deze week weet u het antwoord op de vraag waarom Silicon Valley zo’n beetje alle grote technologische innovaties en snelgroeiende bedrijven van de laatste tientallen jaren huisvest. Gedurende de gehele week zal er tussen de bedrijfsbezoeken door tijd ingeruimd worden voor gezamenlijke reflectie en zullen de organisatoren vanuit hun verschillende expertises en ervaringen inhoudelijk ingaan op de toepassing van innovatie in de context van het Nederlandse MKB.

Ondernemend gezelschap

De reis is exclusief voor directeuren en/of eigenaren van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie en ICT. Samen met u willen we ons een week lang verdiepen in innovatie. Het wordt een studiereis met een intensief programma en de reis is volledig verzorgd. Vluchten, hotels, diners en bedrijfsbezoeken zijn voor u georganiseerd. U hoeft nergens aan te denken zodat u zich volledig kunt concentreren op het inhoudelijke programma. De reis vindt plaats van zondag 13 november tot en met vrijdag 18 november (terugkomst Nederland op de ochtend van zaterdag 19 november). De prijs voor deze reis is € 4.700,- all-in. Er zijn slechts 22 plaatsen beschikbaar.

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma verwijzen wij u graag naar de brochure.

Indien u interesse heeft maar eerst nog enkele vragen beantwoord wil krijgen, dan kunt u contact opnemen met Chris de Ruijter (c.deruijter@leap.nl).

Meer weten?