De eerste maand van Debby Kauffman

De eerste maand van Debby Kauffman

Met een innovatieve blik op de toekomst kijken. Dit is iets wat zowel past bij mij als bij Leap. Ik heb zojuist mijn opleiding Business Innovatie afgerond, dus het werd tijd voor een nieuwe uitdaging.

Hoe leuk is het om een bijdrage te kunnen leveren aan succesvolle innovatietrajecten! Ik heb mijn eerste maand ervaren als super leerzaam en uitdagend. Er komt veel op je af en je duikt als het ware een nieuwe wereld in. De eerste week ben ik gelijk de auto ingesprongen om mijn eerste klant te mogen bezoeken. Hierbij leer je meer over de inhoud van een klantgesprek en kom je er achter welke ontwikkeling een klant bezig houdt. Door de aanvraag vervolgens zelf uit te mogen werken, krijgt het ineens handen en voeten. Dit maakt het uiteraard leuk.

Tijd om je ongemakkelijk of opgelaten te voelen is er niet. Ik werd erg hartelijk ontvangen door het team en er wordt overal hulp aangeboden waar nodig. Ik ervaar een echte teamspirit binnen de organisatie! Ik ben benieuwd welke interessante innovaties er nog gaan komen en ik kijk met interesse uit naar het verder helpen van onze klanten door het maken van een goede beschrijving voor de betreffende ontwikkeling en door samen naar de horizon te kijken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Twijfel niet, take a Leap!

Meer weten?