De eerste maand van Marloes

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Mijn eerste maand bij Leap is voorbij gevlogen. In korte tijd kreeg ik veel nieuwe indrukken te verwerken en leerde ik veel nieuwe dingen. Ik vond het fantastisch, maar het was ook gelijk een vuurdoop. Zo mocht ik in mijn eerste week gelijk mee doen aan een persoonlijk leiderschap training, die gegeven werd voor de junior consultants, waardoor ik gelijk mijn collega’s leerde kennen van de andere vestigingen. Ook mocht ik vrijwel meteen mee naar afspraken met klanten, en werken aan een paar aanvragen. Daarnaast hebben wij een uitje gehad, waardoor ik wellicht een onaangeroerd talent voor curling heb ontdekt.

Hoewel ik in een korte periode vele indrukken te verwerken kreeg, verliep deze eerste introductie naar het werk toe heel soepel. Ik voel mij welkom in het team, en zowel de vorm als de inhoud van het werk interesseert mij heel erg. Je krijgt first hand mee hoe innovatief ondernemend Nederland is, en wat voor gave dingen er te wachten staan. Het is bijzonder interessant om al die geplande of bestaande innovaties die bedrijven uitvoeren te leren kennen, hun plannen te mogen inzien en helpen te beschrijven. Kortom, ik ben blij dat ik bij Leap hier aan mee mag werken.

Oh ja, en heb je al gezien hoe gaaf ons nieuwe kantoor in Enschede is? Het kantoor heeft een moswand en een urban jungle aan planten in de speciale plantenbakken/scheidingswanden, verschillende plaatsen waar rustig gebeld kan worden waaronder in de speciale belstoelen en treinbanken en een open office met scrumruimte waar je kunt staan of zitten.

Deze week worden de puntjes op de i gezet; fotobehang van een rustig berkenbos en een kleurrijke (zo trots als een) pauw gaat het geheel afmaken!

Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Meer weten?