Even (opnieuw) voorstellen, Charissa en Famke!

De afgelopen tijd zijn er een aantal kleine veranderingen geweest in het Leap personeelsbestand! Hieronder stellen zij zich voor.

Charissa

Ik ben Charissa Hendriks, 26 jaartjes jong en woon in Duiven met mijn vriend Joost.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te koken, loop ik graag hard op de Posbank en vind ik het heerlijk om series te kijken via Netflix.

Na een opleiding gedaan te hebben in de Hospitality heb ik na een jaar werken toch gekozen om een andere richting op te gaan. Drie jaar geleden ben ik begonnen met de BBL-opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent en heb ik gesolliciteerd bij Leap. Na een leuk gesprek mocht ik twee weken later starten.

Na drie jaar stage te hebben gelopen in functie van Office Manager, heb ik mijn diploma behaald en mag ik fulltime aan de slag voor Leap!

Tevreden collega’s om mij heen daar krijg ik energie van, naast dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor de organisatie houd ik mij graag bezig met de administratie, facilitaire zaken en het organiseren van bijeenkomsten.

Dit is maar een kleine greep uit de vele taken die voor mij zijn weggelegd, geen dag is hetzelfde en dat is wat ik juist zo leuk vind.

Als Office Manager bij Leap hoop ik mij nog verder te ontwikkelen en te groeien in mijn functie. Graag tot ziens of tot horens aan de telefoon!

Famke

Hoi, mijn naam is Famke Linnartz en ik loop sinds 1 mei 2017 vier dagen in de week stage bij Leap. Ik ben 17 jaar oud en zit in het eerste leerjaar van de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent op het ROC in Nijmegen.

Mijn hobby’s zijn winkelen en fotograferen. Ik heb nu al ontzettend veel geleerd bij Leap. Ik wordt begeleid door de Office Managers en dagelijks verricht ik taken zoals post verwerken, telefoneren en archiveren.

Wat ik opvallend en uniek vind aan Leap is het enthousiasme en de gezelligheid van het team.

Meer weten?