Even voorstellen, Björn Verstraate

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Begin deze maand hebben we weer een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Leap! We stellen u graag voor aan Björn.

Over Björn

Mijn naam is Björn Verstraate en ik ben begin dit jaar begonnen bij Leap in de vestiging in Nijmegen. Ik ben 29 jaar en ben opgegroeid in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. In 2006 ben ik voor de studie verhuisd naar Nijmegen, waar ik inmiddels samenwoon met mijn vriendin en sinds twee maanden ook met een prachtige dochter.

Ik heb in Nijmegen zowel de studie Rechtsgeleerdheid als de studie Bedrijfskunde afgerond, waarbij ik mij aan beide kanten zo veel mogelijk gericht heb op innovatie. Vanaf 2016 heb ik gewerkt bij een advocatenkantoor in Amsterdam, waar ik advies gaf op het gebied van ondernemingsrecht en intellectueel eigendom.

In mijn vrije tijd sport ik graag, op dit moment vooral zaalvoetbal en schaken, in het verleden ook veel squash en judo. Verder kook ik graag, en ben ik van jongs af aan al erg geïnteresseerd in alles dat met computers en ICT te maken heeft.

Als consultant bij Leap hoop ik van meerwaarde te worden voor innovatieve bedrijven, door met mijn achtergrond in twee studies zowel aan de businesskant van innovatie, als op het gebied van samenwerkingsovereenkomsten en andere juridische zaken advies te kunnen geven. Het lijkt me erg leuk om hier in de afwisselende en dynamische wereld van innovatie mee aan de slag te gaan. 

Meer weten?