Free Lunch Friday

Zin in een gratis lunch, een leuk en leerzaam gesprek en een potje ping-pongen of darten? Tijdens de Free Lunch Friday georganiseerd door Kennispark Twente zijn studenten van harte welkom om met ons te komen lunchen en te praten over technologie en innovatie en de kansen die het met zich mee brengt. Een mooie gelegenheid om te netwerken en mogelijk jouw carrière te kickstarten!

Tijd & locatie

Op vrijdag 7 juni zijn studenten vanaf 12:00 welkom voor de gratis lunch. Dit wordt georganiseerd op ons kantoor in Enschede: Hengelosestraat 537, 7521 AG Enschede.

Een heerlijke lunch, interessante netwerkmogelijkheden en nieuwe inzichten, wat wil je nog meer?

Wat kun je verwachten?

Voor ons kantoor in Enschede zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan hopen we door middel van deze informele lunch jou beter te leren kennen.

Tijdens de lunch zullen wij ons voorstellen door wat te vertellen over wat wij doen en waarom wij dit doen. Hierna horen we graag van jou wat jouw dromen zijn en hoe jij over innovatie denkt. Dit kan je natuurlijk verder voorlichten door dit te koppelen aan onze projecten op het gebied van innovatie. Om de lunch af te sluiten, dagen we je nog graag uit voor een potje ping-pong of darten!

Zien we je op 7 juni?

Kom op vrijdag 7 juni op een laag-drempelige manier genieten van een lekkere lunch en leuke gesprekken. Zien we je dan?

Meer weten?