Hannover Messe netwerkreis met SMITZH

— WEGENS VEILIGHEIDSMAATREGELEN OMTRENT HET CORONAVIRUS IS DE HANNOVER MESSE VERZET NAAR 13 t/m 15 JULI —

Gaat u met ons mee naar de Hannover Messe? SMITZH organiseert een gezamenlijk bezoek naar de Hannover Messe met als thema cobots en mensgerichte technologie. SMITZH is de Smart Industry Hub van Zuid-Holland en wil de lokale maakindustrie en zijn technologische toeleveranciers ondersteunen bij het toepassen van Smart Manufacturing.

De Hannover Messe is de nummer één vakbeurs voor maakbedrijven om te bezoeken. Echter tussen zo’n 6.000 exposanten en 200.000 bezoekers, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Als je je aanmeldt om samen met ons de beurs te bezoeken, zorgt SMITZH voor een goede voorbereiding op maat en de nodige netwerkmogelijkheden met peers uit onze regio en Duitsland.

 

Voor wie?

Maakbedrijven en technologische toeleveranciers die geïnteresseerd zijn in cobots en/of mensgerichte technologie. Je wilt jouw kennis en kunde vergroten, netwerk versterken en/of hebt interesse om te internationaliseren. Specifieke invulling van het programma is mogelijk.

 

Programma

Als je met ons meegaat, regelt SMITZH zaken als vervoer, verblijf en introducties bij bedrijven en partners. Uiteraard ben je ook vrij hier andere keuzes in te maken en dit zelf te regelen. Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit maar maatwerk is dus mogelijk!

Maandag 13 juli 2020

 • In de middag aankomst bij hotel
 • Vervolgens door naar de Hannover Messe voor “night of innovations” het netwerkevent op de Messe waar Nederlandse bedrijven elkaar ontmoeten en kennis maken met Duitse ondernemers

Dinsdag 14 juli 2020

 • 08.30 uur: Vertrek naar Hannover Messe
 • 10.00 uur: Aankomst op de beurs
 • Programma wordt ingevuld of zelf in te vullen door de deelnemer
 • Lunch op eigen gelegenheid
 • 18.00 uur: Einde beursdag
 • Retour naar hotel per bus of trein op eigen gelegenheid
 • Bij volgende belangstelling kan een gemeenschappelijk diner verzorgd worden

Woensdag 15 juli 2020

 • Ochtend: Bedrijfsbezoek aan technologisch bedrijf. Dit wordt z.s.m. bekend gemaakt.
 • Na afloop vindt een gezamenlijke lunch plaats.
 • Terugreis per trein naar Utrecht CS

 

Kosten

Als deelnemer betaal je de kostprijs voor de reis- en verblijfskosten, maaltijden, transferkosten ter plaatse en toegang. Exacte kosten worden later bekend gemaakt. Voor het voorbereidende gesprek en onze inspanningen hoef je niets te betalen. Je reis is dus net zo duur als wanneer je op eigen houtje zou gaan, alleen dan met allerlei extra voordelen.

 

Voorwaarden

Maximaal twee personen per bedrijf, doelgroep: CEO/CTO/COO/Hoofd R&D. Overige deelnemers ter beoordeling reisorganisator. Aanmeldingen op basis van first-come-first-serve. Bij late aanmelding kan een gepersonaliseerd programma niet meer gegarandeerd worden.

 

Aanmelden

Vragen of aanmelding? Neem contact op met Bianca Duiverman van Leap.

Bianca Duiverman

Die éne stap nemen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact op met:

 

Bianca Duiverman

Senior Consultant

Mail b.duiverman@leap.nlBel 024 711 33 49

Meer weten?