Meerwaardecreatie door het Leap HighTech sectorteam

Leap High Tech Team

De topsector High Tech Systemen & Materialen (HTSM) is de grootste van de negen Nederlandse topsectoren. In onze vorige blog beschreven we dat het topsectorenbeleid inmiddels vijf jaar bestaat en het Nederlandse bedrijfsleven, met name het MKB, onvoldoende van dit beleid heeft kunnen profiteren. Vanuit ons eigen werkveld hebben wij dit zelf ook ervaren: bedrijven geven bij ons aan ontzorgd te willen worden. Ontzorgen is hier niet alleen het schrijven van financieringsaanvragen, maar ook in het krijgen van toegang tot Hightech netwerken, bij consortiumvorming en bij het krijgen van inzicht in aansluiting op het strategisch beleid. Wij zijn op de hoogte van het beleid en geven de gewenste relevante informatie door aan onze klanten.

Specialistisch sectorteam

Binnen Leap hebben we daarvoor een team met ervaren specialisten op verschillende gebieden in de Hightech-sector. Per type bedrijf kunnen wij een consultant koppelen die uw type ontwikkeling begrijpt en u van informatie over funding en innovatie in de branche kan voorzien. Zij zijn ook op de hoogte van de trends en ontwikkelingen van de Hightech Sector en hebben een breed netwerk opgebouwd. Vanuit dit netwerk kunnen ze u in contact brengen met interessante partners die ook met hulp van Leap in ruime mate van funding worden voorzien.

Juist door deze verbindende factor zijn wij ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen bieden. Door in bredere zin te ondersteunen en ons niet alleen te beperken in het ontzorgen van de financieringsaanvraag, maar ook de financiering van uw project te verbeteren.

Leap actief in de Hightech netwerken van Nederland

Het HighTech sectorteam is vanuit de drie vestigingen van Leap (Nijmegen, Delft en Enschede) bijvoorbeeld door het hele land vertegenwoordigd in de belangrijkste Hightech netwerken van Nederland. Overkoepelend werkt het team nauw samen om de kennis, kunde en ervaring te delen en toe te passen op het laten slagen van uw project.

Zo is Bianca Duiverman, één van de specialisten van het HighTech sectorteam, voorzitter van het Young Holland Instrumentation Network. Dit is onderdeel van hét Hightech platform van West Nederland: het Holland Instrumentation Network.


‘’Mijn doel is om het hightech netwerk in Nederland uit te bouwen en sector overstijgend met elkaar te werken en leren. Door actief betrokken te zijn bij het Holland Instrumentation sta ik dicht op de Hightech sector en weet ik wat er in brede zin afspeelt. Door de verschillende events zoals de inhoudelijke masterclasses heb ik laagdrempelig toegang tot niet alleen kennis, kunde en de juiste contacten, maar ook de stap naar het vormen van succesvolle samenwerkingen.’’

In contact komen met het HighTech sectorteam?

Houd de website van Leap in de gaten, want in de komende weken zullen wij meer informatie delen omtrent de dienstverlening en de evenementen die wij als sectorteam organiseren. Heeft u nu al een dringende vraag over het financieren van uw Hightech-project? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze HT-sectorteam leden:

Bianca Duiverman, Gino van der Zijde, Frank Kiliaan

 

Meer weten?