Hoe ziet uw bedrijf er over vijf jaar uit? Kom naar ZIE 2018

27 maart aanstaande zijn wij aanwezig op ZIE 2018, een event van Holland Instrumentation. Innovatie staat tijdens dit event centraal. Hier kunnen wij natuurlijk niet ontbreken! Daarom zullen we betrokken zijn bij twee interessante workshops, waarin groei en ondernemerschap centraal staan.

Workshops ZIE 2018

We zullen potentiële samenwerkingen tussen SMEs en corporates bespreken. Deze twee verschillende eenheden kunnen elkaar namelijk erg goed aanvullen. We gaan bezig met de HI Technology Disruption Challenge, een platform waar kleine en grote bedrijven elkaar vinden om samen disruptieve technologieën te ontwikkelen. De combinatie van innovatieve en flexibele SMEs met het internationale netwerk van corporates biedt fantastische groeimogelijkheden.

Hiernaast werpen we een kritische blik op innovatie in de space industrie. Wat zijn dé baanbrekende innovaties in de space-industrie voor de aankomende vijf jaar? En hoe kan je ‘’buurman’’ uit de regio West-Nederland hierbij helpen, ook als hij niets van ruimtevaart weet? Diverse bedrijven vertellen hun visie over de toekomst van space en delen hoe de industrie in de regio hierbij kan helpen.

Ook deelnemen aan ZIE 2018?

Lijkt dit je interessant? Schrijf je dan nu in!

Meer weten?