Innovatie in West-Nederland versnellen

Iedereen heeft weleens zo’n moment meegemaakt dat je hoort dat een ander bedrijf financiering of subsidie heeft gekregen voor het ontwikkelen van een innovatie. Al snel komt er een belangrijke vraag bij je op: als zij financiering voor dat project kunnen krijgen, komt mijn innovatieproject daar dan ook voor in aanmerking?

De overheersende focus van dat moment verdwijnt al snel als je de volgende vergadering ingaat. Vanuit de markt merken wij dat er niet continu een compleet plaatje is van het instrumentarium van financiering. Dit is ook erg logisch, aangezien jij druk bezig bent met de ontwikkeling van jouw innovatie. Desondanks blijft het succes van iedere innovatie deels een financiële kwestie. Subsidies en andere financieringen zijn dus doorslaggevend voor het succes van jouw innovatie.

Vanuit ons kantoor in Delft zijn wij heel goed thuis in subsidies en overige vormen van financiering voor bedrijven in West-Nederland. Wij vertellen jou bijvoorbeeld graag meer over de verschillende niveaus waarop verschillende subsidies en overige financieringsmogelijkheden bestaan om jouw innovatie te versnellen.

subsidie-west-nederland

Want to take a leap? Stuur ons een bericht via info@leap.nl en ons team uit Delft neemt contact met jou op. Samen kijken wij wat de financieringsmogelijkheden zijn voor jouw innovatie.

Volg ook ons ook op Facebook en Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer weten?