KvK BETA Challenge

Help Nederlandse IT-startups om een snellere en succesvollere marktintroductie te realiseren, doe mee met de KVK:BETA challenge!

De KvK is op zoek naar een tool die het voor IT-startups makkelijk maakt om relevante marktinformatie te verkrijgen, een concept te valideren of het ondernemingsplan te onderbouwen. De winnaar ontvangt  €15.000,- en krijgt de mogelijkheid om voor de KvK de winnende tool te ontwikkelen. Een geldbedrag én opdrachtgever van formaat!

Het doel van deze challenge is om een tool te ontwikkelen en te presenteren die aan de volgende criteria voldoet:

  • De doelgroep is die van plaats-ongebonden IT-ondernemers: van webshops tot app-bouwers en van functioneel beheerders tot web-designers.
  • De tool koppelt meerdere databronnen. Dus naast de data van de KvK nog meerdere open databronnen. Veel gekoppelde databronnen is een pré!
  • De tool maakt het makkelijk om de verschillende databronnen te gebruiken en te combineren, en moet dus beschikken over een goede UX/UI.

Uit de inzendingen worden vervolgens 10 ideeën geselecteerd. Als jouw idee daar bij zit helpt de KvK je om het product verder te ontwikkelen door middel van:

  • Twee workshops voor het maken van je business model en je prototype
  • Eén workshop om je pitching skills aan te scherpen
  • Kaartjes voor het evenement Inspiration360 van NL Groeit, met als gastsprekers Richard Branson en Bear Grylls

Aanmelden

Tijdens de Demo Day pitchen de 10 geselecteerde kandidaten hun product voor een vakjury. Je hebt tot maandag 18 juli 12.00 uur de tijd om je hier aan te melden. Mocht je hier nog aanvullende vragen over hebben of met ons willen sparren, dan horen wij dat graag!

Meer weten?