Hoe Leap Business Innovation u kan helpen in marktonderzoek en leiderschap

Wist u dat Leap Business Innovation u ook kan coachen in marktonderzoek en leiderschap? Onlangs hebben wij ondernemers gecoached en begeleid in het zoeken naar alternatieve markten en producten. Welke markten zijn interessant voor ons en hoe betreden we die markten? In enkele werksessies hebben wij structuur gegeven, potentiële klanten geïnterviewd en een plan voor het nieuwe jaar opgesteld.

En hoe hebben de directeuren dit ervaren? In het begin waren de vragen over de markt overweldigend; waar te beginnen? Door de gestructureerde aanpak vormde het verhaal en de conclusie zich echter vanzelf. Daarbij zorgden de wekelijkse werksessies voor de nodige vooruitgang.

Ook hebben wij toekomstig management gecoacht in leiderschap. Hierbij stonden interne positionering en het uitdragen van strategie naar de werknemers centraal. Een goede strategie heeft immers weinig waarde zonder goede uitvoering door uw werknemers.

In de praktijk zien wij dat nog veel productiviteit kan worden gewonnen door het toepassen van zelfsturing en het betrekken van werknemers bij strategievorming en innovatie. Hiervoor is een specifiek soort leiderschap nodig, welke met name in het MKB niet vanzelfsprekend is.

Geïnteresseerd in Business Innovation van Leap?

Ook geïnteresseerd in coaching? In sommige regio’s is zelfs een subsidie van 50% van de kosten mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Bart Jansen van Leap.

Meer weten?