Leap is lid van de HSD

Afgelopen week is Leap.The Innovation Agency lid geworden van het The Hague Security Delta (HSD) netwerk. Met meer dan 300 leden is het HSD-netwerk het grootste veiligheidscluster van Europa. Alle betrokken instellingen van HSD hebben één gezamenlijke ambitie: een veiligere wereld en economische ontwikkeling. Binnen HSD werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen nauw samen aan innovaties en kennisontwikkeling op verschillende gebieden, zoals cyber security, nationale en stedelijke veiligheid en bescherming van vitale infrastructuur.

Bijdrage van Leap

Het HSD heeft een vijftal speerpunten waarmee het organisaties ondersteunt; toegang tot markt, innovatie, kennis, kapitaal en talent. Leap.The Innovation Agency zal, middels haar nieuwverworven partnership, een bijdrage leveren aan de innovatietrajecten met Leap Funding en Leap Business Innovation. Ook zullen we bijdragen aan de “Access to Capital” behoefte. Hiernaast gaan we ook aan de slag met branche specifieke kennisuitwisseling.

Het innovatiecentrum van het netwerk is de HSD Campus. Deze campus vindt haar standplaats in Den Haag, het hart van het Nederlandse veiligheidscluster, met o.a. living labs, ontmoetings- en opleidingsfaciliteiten en flexibele kantoor- en vergaderruimtes.

Wat kan HSD voor u betekenen?

Zoekt u een partner in deze branche voor uw innovatietraject? Of heeft u een vraagstuk binnen het security domein wat branche specifieke kennis behoeft? Neem dan contact op met consultant Thijs Bakker, via t.bakker@leap.nl of +316 83 86 97 39.

 

Bekijk hier het partneroverzicht van HSD.

Meer weten?