De Leap WBSO-Portal maakt WBSO administratie in 2018 nog makkelijker

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Leap staat voor innovatie en is de eerste in Nederland die een alles omvattende WBSO portal in de markt heeft geïntroduceerd in 2016. Uiteraard zijn we na deze introductie niet achterover gaan leunen, maar hebben we de portal nog verder ontwikkeld ter wille van het gebruiksgemak.

De WBSO iets voor uw bedrijf?

Bent u een echte innovator? Bent u bezig met vernieuwing van uw product of proces of ontwikkelt u software? Dan is er voor u de WBSO, een subsidie voor bedrijven die technologische innovaties ontwikkelen. Hiervoor heeft Leap de online WBSO Portal ontwikkeld. De portal is de ideale online omgeving voor al uw WBSO-zaken. Alle zaken kunnen worden gerealiseerd, van het aanvragen tot aan het melden van de gerealiseerde uren en kosten.

Voordelen van het portal

De voordelen van de WBSO software van Leap zijn veelomvattend: het proces verloopt in alle opzichten correct en wordt zo efficiënt mogelijk en compleet conform de administratieve voorwaarden uitgevoerd. Optimaal rendement, minimale belasting!

Waarom zou u uw WBSO-proces uitbesteden aan Leap? U wilt de maximale opbrengst en die weten wij voor u te realiseren, zonder dat het u te veel inspanning kost.

De WBSO software wordt continu ge-update naar de juiste regelgeving en de huidige richtlijnen. Vandaar dat Leap u informeert over de verbeterde versie van de software.

De belangrijkste wijziging

Het aanvraagformulier is voor 2018 gewijzigd. De gegevens die RVO niet meeneemt in de beoordeling zijn uit het aanvraagformulier gehaald. Dit betekent dat de financiële gegevens en de einddatum van het project ontbreken en vragen over de technische nieuwheid zijn samengevoegd. Leap heeft op basis van het door RVO opgestelde aanvraagformulier de portal ingericht zodat het voldoet aan de nieuwe vereisten.

Uiteraard krijgt u naast de diensten van Leap, in het kader van de WBSO, ook een uitgebreide uitleg bij de portal zodat deze optimaal kan worden ingezet naar uw behoeften.

Bent u benieuwd of onze WBSO Portal ook werk voor u uit handen kan nemen? Neem dan contact op.

Bekijk ook onderstaande video over de portal.

Meer weten?