Leap vestiging Den Haag verhuist naar Delft

Innoveren moet, wie niet innoveert staat stil en zal langzaam wegzakken naar de achterhoede van het bedrijfsleven om daarna geruisloos te verdwijnen. Innovatieadviesbureau Leap ondersteunt innovatieve bedrijven bij het proces van subsidieverwerving, financiering en innovatiemanagement. CEO Chris de Ruijter: “Leap heeft meerdere disciplines onder één dak voor advies en begeleiding bij de optimalisatie van innovatieprocessen. De innovatiestrategie wordt opgelijnd met een optimale financiering om waarde te creëren en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.”

Dat deze aanpak werkt, blijkt wel. Leap groeide namelijk zo snel, dat het bedrijf in 2011, 2012 en 2013 een FD Gazelle Award won. Het bedrijf heeft ondertussen belangrijke professionaliseringsslagen gemaakt waarmee de kwaliteit is geborgd en o.a. het Finance en HR-beleid voor de twintig medewerkers is vastgelegd.

Leap is daarnaast gegroeid naar drie vestigingen in Nederland. Dit waren Nijmegen (Hoofdkantoor), Enschede (op de Twentse Campus) en Den Haag. Door de snelle groei en in lijn met de diensten van Leap waarin technologiebedrijven centraal staan is het kantoor van Den Haag per 3 juni naar een mooie en grotere locatie op Delftechpark (nummer 37) te Delft verhuisd. Hierdoor kruipt Leap nog dichter tegen de doelgroep aan en blijft het ook in de toekomst voorop lopen in de innovatiemarkt.

Meer weten?