SME Instrument | Made By Leap

Leap is dit jaar voortvarend van start gegaan met het aanvragen van subsidies. Na op 2 januari al een aanvraag voor het grootste regionale hightech netwerk van Zuid-Holland te hebben ingediend, werd de focus verlegd naar Europa.

Voor innovatieve mkb-bedrijven bestaat er in Europa het SME Instrument. Een relatief nieuwe subsidieregeling die tijdens een van de eerste presentaties in Brussel “de subsidie voor de Champions League van Europese mkb-ondernemingen” werd genoemd. Niets is minder waar gebleken. De subsidie is immens populair en alleen de allerbeste projecten kunnen rekenen op financiering. Voor het SME Instrument zitten er echter wel zeer belangrijke veranderingen aan te komen.

Leap heeft in 2018 goedkeuring gekregen voor een fantastisch project van een klant met betrekking tot het SME Instrument en dat succes smaakt naar meer.

In 2019 zijn er zowel voor de eerste fase (haalbaarheidsstudie) als voor de tweede fase (ontwikkelingsproject) al diverse aanvragen ingediend. De aanvragen worden op dit moment beoordeeld, dus we hopen dat we ook met deze aanvragen weer ons steentje bij mogen dragen aan het faciliteren van innovaties!

Werkt u bij of heeft u zelf een innovatief mkb-bedrijf en bent u van plan om op te schalen naar Europa? Overweeg dan zeker eens het SME Instrument en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

Of bel direct 024 711 33 49.