€490.000,- subsidie voor Stichting Holland Instrumentation

Nieuws Subsidies

v.l.n.r.: Daan Wortel (Duurzaamheidsfabriek), Menco Verduin (Promolding), Anton Duisterwinkel (Innovation Quarter), Bianca Duiverman (Leap), Marcel Tichem (TU Delft), Jan Koudijzer (Festo), Erik Ham (TNO) en Stefan Vossen (Hittech)

Stichting Holland Instrumentation (HI) heeft €490.000,- ontvangen vanuit de regeling ‘’Regionale Netwerken voor Innovatie Zuid-Holland’’. Senior Consultant Bianca Duiverman van Leap is bestuurslid van HI en heeft de aanvraag begeleid. Op 23 april heeft zij met het bestuur van HI geproost op dit heugelijke nieuws.

Subsidieaanvraag

Holland Instrumentation bouwt aan het innovatieve netwerk van bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs en overheden die zich op hightech richten. Met de subsidietoekenning vanuit de provincie Zuid-Holland kan HI ook de komende 4 jaar events organiseren om het hightech-ecosysteem in Zuid-Holland verder te versterken en zichtbaarder te maken. Dit wil HI doen door samenwerking tijdens de events met betrekking tot innovatieve activiteiten tussen ondernemingen en andere organisaties binnen het cluster verder te stimuleren.

Leap actief in de hightech netwerken van Nederland

Leap is al enkele jaren actief betrokken bij het netwerk van HI. We zijn trots dat we dit subsidietraject hebben mogen uitvoeren.

Het High Tech Specialistenteam is vanuit de drie vestigingen van Leap (Nijmegen, Delft en Enschede) door het hele land vertegenwoordigd in de belangrijkste Hightech netwerken van Nederland. Overkoepelend werkt het team nauw samen om de kennis, kunde en ervaring te delen en toe te passen op het laten slagen van uw project.

Meer weten?