Wij stellen graag aan u voor: Thomas Breijer

Thomas Breijer

De eerste indruk van Leap die ik kreeg is de ambitie om verder te gaan, vooruit te denken en betrokken te zijn. Dat mijn eerste gesprekken meteen met o.a. de COO en Managing Director waren, bevestigde en versterkte het gevoel. In het begin leek het allemaal super zakelijk en formeel maar die gedachte is snel vervlogen.

 

De eerste paar weken waren best wel wennen. Veel was mij nog onbekend en ik was nog enigszins sceptisch. Nu ik langzaamaan wat bekender wordt met het werk, werkwijze en de collega’s, voel ik mij al een stuk beter op mijn plek. De begeleiding die ik heb gekregen van collega’s heeft mij heel erg geholpen om mijn onzekerheden weg te nemen, daarnaast wordt feedback op een positieve en constructieve manier gecommuniceerd zodat ik ook echt de kans krijg mijzelf verder te ontwikkelen.

 

De projecten waar ik aan heb mogen werken zijn gaaf en uitdagend. Het feit dat ik vanaf mijn start direct mee kon werken aan projecten was een zeer indrukwekkende ervaring en had ik meteen het idee dat ik ook van waarde ben voor Leap en onze klanten. Om vervolgens ook nog te horen dat de klant tevreden is over het geleverde werk geeft mij persoonlijk een heerlijk gevoel.

 

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met het inlezen in ontwikkelingen in de ICT-sector, het ontwerpen en maken van games en speel ik ook graag een spelletje ter ontspanning. Het is dan ook niet zo heel vreemd dat ik een groot Sci-Fi fan ben. Of het nou een Tv-serie of een boek is, dat maakt mij niet zo veel uit, zolang het maar Sci-Fi is. Ik hou ervan om te dromen over de toekomst en hoe die er uit zou kunnen zien.

Meer weten?