Tom Fransen; een nieuwe baan tijdens de pandemie

Mijn eerste weken bij Leap zitten erop! Een mix van thuiswerken, overal inloggen, veel informatie en nieuwe collega’s leren kennen. “Het zal wel raar zijn om in deze tijd te starten?” Ja dat is het inderdaad. Het is net wat makkelijker inwerken wanneer je omringd bent met je nieuwe collega’s en ik zou hen ook liever op kantoor leren kennen dan vanaf een scherm. Maar de andere kant van het verhaal is dat ik erg blij ben dat ik wel kán starten in deze tijd! Leap heeft er alles aan gedaan om mij een warm welkom te geven.

“Hebben we de uitslag van SLIM al binnen? Zijn er nog ontwikkelingen omtrent EIA?” In mijn eerste week regende het termen en afkortingen die voor mij volstrekt onbekend waren. Google helpt mij dan ook trouw om het vakjargon te begrijpen. Het subsidielandschap heeft nog veel voor mij in petto. Ook heb ik de eerste klantgesprekken gehad. Het is enorm interessant om met organisaties om tafel te gaan over strategie en de ontwikkeling van innovatieve projecten.

Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar wat komen gaat. Want ja, het zijn rare tijden. Maar het creëert ook veel mogelijkheden. Al met al heb ik een fijne (digitale) onboarding gehad bij Leap. Het is erg tof om onderdeel te zijn van deze club. Iedereen heeft, net als mij, een passie voor innovatie en technologie. De neuzen staan dezelfde kant op en dit zorgt voor een echte teamspirit! Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden deze tijden voor jouw organisatie scheppen?

Twijfel dan niet en neem die stap!

Meer weten?