Past die baan bij jou?

Ben jij of ken jij iemand die van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd is? Dan hebben wij een perfect passende baan, als Consultant innovatiefinanciering van Leap. Wij zijn opzoek naar een Fulltime Consultant innovatiefinanciering én Fulltime Junior Consultant innovatiefinanciering die het vertrouwen van onze opdrachtgevers weet te winnen. Jouw nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je altijd over de juiste informatie beschikt om het werk als Consultant innovatiefinanciering perfect uit te voeren.

Wat doe je als Leap consultant innovatiefinanciering?

Bij onze opdrachtgevers spreek jij met de directie en het management over product- en procesinnovaties. Hier hoor en zie jij alles over de nieuwste innovaties en groeiplannen. Samen met een collega neem je het gehele project voor je rekening; zoals het schrijven van een aanvraag. Jij blijft altijd betrokken, want innovatie is een dynamisch en terugkerend proces. Kortom jij bent het nieuwe gezicht van Leap!

Leap helpt klanten die te weinig kennis, tijd en mensen in huis hebben om optimaal te profiteren van subsidieregelingen. Wij zorgen ervoor dat het bedrijf tot volle bloei komt. Innovatie is geen momentopname maar een structureel drijvende kracht van een bedrijf. Leap zorgt dat bedrijven die willen innoveren dit inzien.

Wie is Leap?

Leap is een jong en snelgroeiend bureau dat al vijfmaal is genomineerd voor de FD Gazellen Awards, de award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We hebben vestigingen in Nijmegen, Enschede en Delft. Leap biedt volop kansen!

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan, waarbij je continu op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties? Bekijk dan onze vacatures en wie weet ben jij binnenkort Consultant innovatiefinanciering bij Leap!

Staat er geen vacature voor jou bij, maar heb je een HBO of academische opleiding en/of specialistische expertise in Funding? Stuur dan een open sollicitatie.

Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons op het nummer 024-711 33 49 of per e-mail.

Meer weten?