Wij stellen graag aan u voor: Chris Hogevonder

Chris

Midden in de corona-pandemie stond ik ineens voor een uitdaging. Bij mijn vorige werkgever liep het werk merkbaar terug en viel de moeilijke beslissing om uit elkaar te gaan. En toen…

Na eerst een aantal maanden tijd voor mezelf te hebben genomen en te hebben gespeeld met de bekende vragen wat te gaan doen, kwam Leap op mijn pad. Vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat dit een super enthousiaste club van jonge adviseurs is die van aanpakken houden. Ook was al snel duidelijk dat ik met mijn 42 jaar, één van de oudste leden van het Leap-team zou worden. Een heel verschil met waar ik vandaan kwam, waar ik juist de jongste was toen ik begon.

Inmiddels ben ik een kleine maand aan het werk en ondanks alle hindernissen van thuiswerken voel ik aan alle kanten een warm gevoel van welkom. En iedereen is natuurlijk super nieuwsgierig om te horen hoe Leap nou verschilt ten opzichte van andere bureaus waar ik hiervoor werkzaam ben geweest. En mijn antwoord tot nu toe is nog altijd dat ik enorm onder de indruk ben van hoe Leap zaken geregeld heeft en hoe professioneel aanvragen aangepakt worden.

Natuurlijk zie ik ook nog wel groeimogelijkheden, dus mogelijkheden om mijn eigen expertise en ervaring in te zetten, zijn er gelukkig ook nog. Ik ga me daarom vooral rond de thema’s van energie- en milieubesparende investeringen tijd investeren zodat we onze klanten nog beter tot dienst kunnen zijn.

Meer weten?